Trudnu Aleksandru muž krvnički tukao i pržio peglom jer je tražila razvod: "Ubio je svoje dete"

Ljubomorni suprug, koji je i ranije bio nasilan, Aleksandru je pratio gotovo mesec dana. Kada je saznao da je podnela tužbu za razvod braka odlučio je da joj se osveti

  • 0
Alexandra Polynova, Dmitry Trapeznikov Foto: Profimedia/East2West News

Aleksandra Polinova (39) iz Rusije izgubila je bebu nakon što ju je suprug Dmitrij Trapeznikov oteo i brutalno mučio jer je saznao da želi da ga ostavi.

Dmitrij je suprugu sačekao ispred salona u kom radi, naterao je da uđe u njegov automobil, a potom ju je odveo u jednu kuću gde ju je krvnički tukao i pržio peglom.

Aleksandrin nestanak prijavila je njena majka, a policija ju je pronašla sa teškim telesnim povredama. Njeno lice bilo je unakaženo do neprepoznatljivosti.

Ljubomorni suprug Aleksandru je pratio gotovo mesec dana, a kada je saznao da je podnela tužbu za razvod braka odlučio je da joj se osveti.

- Otkrio je da sam podnela papire za razvod. Bio je besan i hteo je da me natera da odustanem od toga. Kada je shvatio da neću, oteo me je - ispričala je Aleksandra.

Nesrećna žena prošla je stravičnu torturu.

- Tukao me je pesnicama, šutirao, pržio peglom. Pretio mi je pištoljem, rekao je da će me ubiti ako pokušam da pobegnem - rekla je lepa Ruskinja.

U brutalnom napadu Aleksandra je izgubila bebu.

- Bila sam trudna osam nedelja. Pobacila sam. Ubio je svoje dete - kaže zlostavljana žena.

Ona je dodala da ju je suprug terao da laže policiju. Kada su se pojavili na vratima naredio joj je da stavi naočare za sunce, kako bi prikrila modrice oko očiju i zapretio joj da mora da kaže da je sve uredu.

- Izašla sam ispred, znala sam da sam u opasnosti ali sam zavapila: "Pomozite, ubi me. Treba mi pomoć, neću ovo preživeti" - rekla je Aleksandra.

Nakon toga je policija u Jekaterinburgu je uhapsila Dmitrija.

Aleksandrina priča postala je viralna nakon što je influenserka Olga Chocolate, koja je Aleksandrina mušterija, na društvenim mrežama podelila njenu priču.

Ona je pozvala vlasti u Rusiji da izmene zakon kako bi nasilnici bili strože kažnjeni, te kako bi policija mogla pravovremeno da reaguje, a ne kada bude prekasno.

- Moramo da se borimo za zakon o porodičnom nasilju - napisala je Olga.

Dmitriju je određen pritvor, a ukoliko se dokaže krivica, preti mu do 12 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA