≫ 

Ovo je beba koja je izbodena na smrt, lekari se bore za život sestrice: Misterija brutalnog zločina

Policija u Belfastu potvrdila je da je privela ženu (29) zbog sumnje da je ubila dečaka, a devojčicu teško ranila. Nije poznato da li su napadač i žrtve u srodstvu

  • 0
Liam O'Keefe Foto: Facebook

Dečak star samo osam nedelja izboden je na smrt u brutalnom napadu u Belfastu, a jedna žena je uhapšena zbog sumnje da je počinila ovaj zločin.

Maleni Lijam O'Kif pronađen je mrtav u domu u utorak uveče. U istoj kući je pronađena i dvogodišnja devojčica u teškim povredama. Ona je hitno prevezena u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju.

Policija je potvrdila da je privela ženu (29) zbog sumnje da je ubila dečaka, a devojčicu teško ranila. Ona je takođe prevezena u bolnicu, a potom sprovedena na saslušanje. Za sada nije poznato da li je privedena žena u srodstvu sa decom, kao ni šta je motiv brutalnog napada.

Ono što je poznato jeste da je otac mališana u trenutku tragedije bio u Liverpulu poslom. On se sinoć hitno vratio iz Engleske u Irsku kako bi bio kraj bolničkog kreveta u kom se za život bori njegova dvogodišnja ćerka.

Liam O'Keefe Za malog Lijama nije bilo spasa Foto: Facebook

Detalji stravičnog zločina nisu poznati, a članovi porodice i prijatelji su na društvenim mrežama apelovali na građane da ne spekulišu šta se dogodilo, već da puste porodicu da tuguje u miru.

Prema zvaničnim navodima iz policije, u utorak je oko 20 časova stigao poziv, a patrola je po dolasku na lice mesta zatekla beživotno telo bebe stare svega osam nedelja i dvogodišnju devojčicu u teškom stanju.

- Uprkos naporima lekara, beba je proglašena mrtvom na licu mesta, a devojčica je prevezena u bolnicu sa teškim povredama i nalazi se na odeljenju intenzivne nege - saopštili su iz policije.

Oni su naveli da je privedena žena osumnjičena za ovaj zločin, te da policija ne traga za drugim osumnjičenim osobama.

Policija je pozvala sve koji imaju bilo kakve informacije o ovom napadu da im se jave.

Video: Nepažnja majke dovela do toga da dete i beba završe na šinama: Dečaka su kolica povukla sa platforme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA