Nemačka beleži porast broja zaraženih korona virusom

Od posledica kovida-19 preminula je jedna osoba

  • 5
Nemačka, testiranje, testiranje na korona virus, korona virus

Foto: Tanjug/AP

U Nemačkoj je zabeležen porast broja slučajeva kovida-19, saopšteno je danas iz Instituta Robert Koh za infektivne bolesti (RKI).

Registrovano je 2.097 novih slučajeva oboljevanja, pa ukupan broj zaraženih sada iznosi 3.771.262, pokazuju podaci Instituta, prenela je agencija Rojters.

Od posledica kovida-19 preminula je jedna osoba, pa je sada ukupan broj smrtnih slučajeva u Nemačkoj porastao na 91.659, saopšteno je iz RKI.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T za Teslu 🇷🇸

    1. avgust 2021 | 11:14

    Evo i ja belezim porast svojih dugova, pa sta? nista. Mnoge drzave beleze porast izgladnelih. Kazu ima lek za to i zove se hleb i vele pomaze 100%. Pa sta? Nista. Kakav cirkus. Gospodo ovo je pocetak kraja. Zivot kojim ste ziveli je nestao. Predstoji ispiranje mozgova, mere i zabrane. Nekad ste imali svoje misljenje danas to nije potrebno, cak je i nepozeeljno. Drugi ce misliti za vas ali to je lepo. Oni znaju sta je za vas najbolje… divni neki ljudi…🥸

  • Petar

    1. avgust 2021 | 12:26

    Osamdeset dva miliona stanovnika deset na letovanju u inostranstvu milion ne vakcinisanih eto zasto je tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA