≫ 

Tragedija u Britaniji: Na dečaka palo staklo u prodavnici, mališan preminuo od teške povrede glave

Policija je saopštila da je za sada poznato da je na dečaka palo staklo u prodavnici i da će detalji nesreće biti uskoro saopšteni

  • 1
Policija Velika Britanija Foto: Tanjug/AP

Ekipe policije i hitne pomoći jutros su stigla na lice mesta kako bi pružili pomoć dečaku koji je zadobio tešku povredu glave.

Oni su mu pomoć prvo pružili u prodavnici u Kolčesteru, a on je zatim u kritičnom stanju prevezen u bolnicu. Međutim, pored napora lekara da mu spasu život, mališan je posle nekoliko sati preminuo od zadobijenih povreda.

- Znam da govorim u ime svih svojih timova kada kažem da smo izuzetno tužni zbog današnjih vesti. Ovo je zaista tužan događaj i sve naše misli su sa dečakovim najmilijima. U ime mojih službenika, takođe bih želeo da se zahvalim javnosti i osoblju prodavnice koji su bili tu da nam pomognu - rekao je danas glavni inspektor Rob Hadlston, prenosi Mirror.

Policija je saopštila da je za sada poznato da je na dečaka palo staklo u prodavnici i da će detalji nesreće biti uskoro saopšteni.

Video: Mladić pao na šine, a voz samo što ne prođe: Brzom reakcijom policije sprečena tragedija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    3. avgust 2021 | 20:43

    Na našu decu padale njihove bombe sa uranijumom i plutonijumom od kog danas deca obolevaju i umiru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA