≫ 

U Ministarstvu zdravlja Austrije radnici piju tokom radnog vremena? Ormani im puni alkohola

U Ministarstvu kažu da su iznenađeni iznetim tvrdnjama, a nakon pregleda video i fotomaterijala je poručeno da će se raditi na rasvetljavanju događaja

  • 2
mamurluk, alkohol, pijanac

Pixabay.com

U Ministarstvu zdravlja Austrije zaposleni imaju problem sa alkoholom, tvrdi jedan član Kriznog štaba ove ustanove u kojoj kažu da su iznenađeni takvim tvrdnjama kao i da će raditi na njihovom rasvetljavanju.

Neimenovani "insajder" rekao je bečkom dnevniku "Kronen cajtung", priloživši kao dokaz fotografije, da zaposleni piju tokom radnog vremena.

Slike koje je dostavio prikazuju pune ormane alkoholnih pića, pune pepeljare, ali i kante sa ispražnjenim limenkama piva.

Uz fotografije on je napisao da to nisu slike iz nekog noćnog kluba već kancelarija u Ministarstvu zdravlja.

Neimenovano lice navodi da se radi pre svega o zaposlenima u IT sektoru i zdravstvenoj telematici, odsecima koji su radili na izradi "Zelenog posaoša", ali i da je među njima i više odgovornih iz Kriznog štaba i odeljenja za informisanje.

- Pijančenje je usporilo mnoge procese, a tako i izradu "Zelenog pasoša" - tvrdi "insajder" lista dodajući da niko ne želi o tome javno da govori iz straha od gubitka radnog mesta.

U Ministarstvu kažu da su iznenađeni iznetim tvrdnjama, a nakon pregleda video i fotomaterijala je poručeno da će se raditi na rasvetljavanju događaja.

Ukazuje se da postoje jasna pravila, koja nalažu da je pušenje dozvoljeno samo u posebnim prostorijama, a alkohol je zabranjen tokom radnog vremena.

Video: Pomislila je da je anđeo pao s neba pod njene noge, ali to je bio samo mrtav pijan rejver

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA