Misteriozni muškarac viđen pored reke u kojoj je nađeno telo dečaka: Među uhapšenima i tinejdžer

Majka se onesvestila kada je čula da doktori nisu mogli da spasu njenog sina

  • 1
Logan Williamson Foto: Facebook

Komšije petogodišnjeg dečaka iz Velsa, koji je pronađen mrtav u reci tokom vikenda, rekli su da je misteriozni muškarac primećen u blizini vode sat vremena pre nego što je otkriveno telo mališana.

Logan Vilijamson je pronađen u reci Ogmore u blizini svog doma u selu Sarn u subotu rano ujutru, a policija je počela da ispituje troje ljudi zbog sumnje na ubistvo. Među osumnjičenima su muškarac (39), žena (30) i jedan tinejdžer (13).

Meštani su rekli kako je muškarac viđen u blizini vode u subotu rano ujutru, samo nekoliko minuta pre nego što je tragedija šokirala zajednicu.

- Čuo sam da je neko video muškarca pored reke oko 4:45 sati u subotu. To je misterija. Šta bi neko radio pored reke u to doba? - pita se jedan komšija.

Logan i njegova porodica su se nedvano vratili sa odmora, tokom kojeg su oboleli od korona virusa.

Nakon što je telo dečaka pronađeno u reci, odveden je u lokalnu bolnicu, ali doktori nisu uspeli da ga spasu. Njegova majka se onesvestila kada je čula da joj je sin preminuo.

Za sada nije poznat uzrok smrti dečaka.

Dečakova majka Angarad Vilijamson trebalo bi sledeće godine da se uda za verenika Džeja Kola, a Logan je navodno bio uzbuđen zbog venčanja, prenosi Daily mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • seljak

    4. avgust 2021 | 20:25

    A sta je radio taj koji je video toga i cudio se sta ce on tu ujutru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA