≫ 

Poznata vlogerka uhapšena zbog navodnog incesta sa dementnom majkom

U razgovoru je Kristina navodno ispričala kako od juna ima seksualne odnose sa majkom svaku treću noć, te do detalja opisuje šta su radile

  • 1
Kristina Čendler

Printscreen: Youtube/CwcvilleGuardian

Kristina Veston Čendler, poznatija na društvenim mrežama kao Kris Čan, uhapšena je i optužena za incest, nakon što se na mrežama pojavio snimak telefonskog razgovora u kojem ona navodno priča kako je imala seksualne odnose sa svojom dementnom majkom.

Kristina je uhapšena u nedelju, a trenutno se nalazi u pritvoru u Virdžiniji. Zvaničnici su rekli da još nije poznato kada će biti izvedena pred sudiju, niti da li će joj biti određena kaucija, prenosi Newsweek.

U petak ujutru na jednom forumu postavljen je snimak razgovora koji traje oko osam minuta, a na kojem osoba, koja se predstavlja kao Kristina, govori o detaljima seksualnog odnosa koje je imala sa majkom Barbarom (79).

U razgovoru je navodna Kristina ispričala kako od juna ima seksualne odnose sa majkom svaku treću noć, te do detalja opisuje šta su radile, piše Insider.

Kristina je decenijama poznata na internetu kao tvorac Soničua, animiranog lika koji je nastao ukrštanjem Pikačua i "Sonic the Hedgehog-a". Diskusija na mrežama o Kristini i njenom liku počela je pre dvadesetak godina, a ona je postala popularna 2007. godine.

Godinama je bila meta onlajn nadzora, a nekoliko korisnika interneta napravilo je lažne profile, na kojima su se predstavljali kao prijatelji ili devojke Kristine Čendler, i objavljivali njene lične podatke.

Ukoliko se dokaže da je Kristina zaista imala seksualne odnose sa svojom majkom preti joj od godinu dana do deset godina zatvora.

Američki mediji prenose da su Kristina i njena majka hapšene u oktobru 2011, nakon što je majka automobilom udarila šefa jedne radnje u kojoj se prodaju igrice. One su platile novčanu kaznu i osuđene su godinu dana uslovno i na društveno koristan rad.

Tri godine kasnije Kristina je hapšena jer tukla zaposlenog u radnji sa igricama, jer ju je zamolio da napusti objekat.

Video: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    5. avgust 2021 | 17:13

    Zašto pišete u ženskom rodu, muškarac je u pitanju🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA