≫ 

Sina (2) bacio sa 5. sprata, mališan čudom preživeo pad: Komšije kažu da se otac čudno ponašao

Dečak je dete razvedenih roditelja, a otac ga je uzeo na nekoliko dana

  • 0
Policija, Svetla, Rotacija

Foto: PIxabay.com

Policija u Moskvi uhapsila je Leonida Kudrjavtseva (24) nakon što je svog dvogodišnjeg sina bacio sa 5. sprata zgrade, a potom pobegao.

Mališan je pukom srećom preživeo pad, a otac je u policiji priznao da je bacio dete da bi ga, kako je rekao, izlečio od bolesti. Sada ispituju da li je otac koristio narkotike.

Dečak je u jezivom napadu zadobio teške telesne povrede i nalazi se na odeljenju intenzivne nege. Lekari kažu da je pravo čudo što je mališan preživeo pad sa tako velike visine. Veruje se da su grane drveta ispred zgrade dečaku ublažile pad.

Očevici tragičnog događaja tvrdili su da se otac tog dana čudno ponašao. S druge strane, Leonid je na saslušanju bio trezven i sećao se svakog detalja. Upitan da li je svestan zbog čega je priveden, odmah je odgovorio da su ga uhapsili jer je bacio dete kroz prozor.

Komšije su istrčale na ulicu kada su čuli vriske. Kako kažu, mališan je bio u svesnom stanju. Na sebi je imao pelene i majicu sa kratkim rukavima i vrištao je od bolova. Komšije su pozvale Hitnu pomoć, a otac je sve vreme posmatrao sa terase šta se događa.

Mediji pišu da je u trenutku kada je Leonid bacio dete u stanu bila i dečakova baka. Žena je u šoku izletela iz zgrade, a tek nakon toga je i Leonid sišao.

- Izleteo je u majici, bos i urlao: "Mosja, oprosti, oprosti, nisam namerno". Tada je pobegao. Čovek je lud - ispričao je vidno potreseni komšija.

Policija sumnja da je otac bio pod uticajem narkotika. Ukoliko se to ispostavi kao tačno, policija će imati mnogo pitanja za Leonidovu majku. Komšije kažu da ona radi u apoteci i da je lako mogla da prepozna znake upotrebe droga i da nije trebalo da ostavlja dete pod nadzorom čoveka koji je pod uticajem narkotika.

Policija proverava i gde je majka bila u vreme tragedije. Navodno su ona i Leonid razvedeni i otac je uzeo mališana da bude kod njega nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA