≫ 

Stefan je optužen za kanibalizam: Delove žrtve krio širom Berlina, u sudnici skrivao svoje lice

Iako je suđenje počelo, nisu pronađeni svi delovi tela žrtve

  • 4
Nemačka Berlin kanibal suđenje Foto: Tanjug/AP

Nastavnik iz Nemačke, optužen za ubistvo i kanibalizam, pojavio se na suđenju u Berlinu. On je optužen da je ubio i pojeo delove tela Stefana Trogiča, kog je upoznao na sajtu za upoznavanje.

Muškarac, koji je poznat samo kao Stefan R, navodno je žrtvu Stefana Trogiča upoznao na sajtu za upoznavanje nekoliko sati pre ubistva.

Tužilac Martin Glage rekao je da je optuženi ubistvo tražio "seksualno zadovoljenje" i "hteo da pojede" delove leša 43-godišnjeg mehaničara, prenose nemački mediji.

Stefan T. ubijen u Nemačkoj, kanibalizam Žrtva Stefan Trogič Foto: Berlin Police

Na sudu je rečeno da ne postoje naznake da je Trogič pristao da bude ubijen, prenosi Independent.

Nakon ubistva 5. septembra 2020, Stefan R. je navodno u svom stanu u naselju Pankov u centralnom Berlinu iskasapio telo žrtve, pre nego što je delove bacio u različitim delovima grada.

Policija je nedeljama tragala za nestalim muškarcem pre nego što je u novembru čovek, koji je šetao psa, pronašao njegovu butnu kost u šumi u severnom Berlinu.

Još kostiju navodno je pronađeno dve nedelje kasnije u parku u Pankovu. Uz pomoć psa tragača, policija je stigla do Stefana R. (41) iz Berlina.

Još neki delovi tela žrtve nisu pronađeni iako je suđenje za ubistvo počelo, prenosi Berliner Zeitung.

Glage je rekao kako su policajci pronašli veliku količinu krvi žrtve u Stefanovom stanu. Takođe je istakao kako je nastavnik srednje škole razgovarao sa ljudima na forumima o kanibalizmu mesecima pre nego što je izvršio ubistvo.

Na sajtu za upoznavanje Romeo-Planet Stefan je bio pod imenom "MasterButcher79", što je nadimak koji je dobio zloglasni nemački kanibal Armin Majves, koji izdržava doživotnu kaznu zatvora jer je ubio i pojeo čoveka koga je upoznao na internetu 2001.

Prvi dan suđenja Stefanu R. trajao je manje od pola sata, ali će se nastaviti sa svedocima sledećeg utorka.

Očekuje se da će suđenje trajati do sredine oktobra, a očekuje se svedočenje žrtvine majke, navodi nemački list.

Video: Crni delfin uči kanibale i ubice da budu dobri i vole Rusiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drmr

    11. avgust 2021 | 23:28

    Nije Srbin? Dal je moguce? Pronjuskajte malo, mora da je Srbin. Mozda ima Srbsku babu ili je kupio vinograd u Srbiji. Ne mogu da se nacudim da Stefan nije Srbin, bar kao stari svat ili nedaj boze kum. Ima tu nesto.

  • Kser

    12. avgust 2021 | 00:27

    Ogranak Belivukovog klana u dijaspori..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA