Dobili milionsku nagradu, pa ćerku (15) častili autom: Udarila brata u dvorištu, bori se za život

Veruje se da su automobil i kvad koji su vozili brat i sestra, dobili na poklon od svojih roditelja, kada su na Euromilionu dobili premiju od 148 miliona funti 2012. godine

  • 0
Adrian Gillian Bayford EuroMillions lottery winners Roditelji su se razveli nekoliko emseci nakon što su osvojili nagradu Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/Beretta/Sims

Dečak (13), čiji su roditelji pre nekoliko godina dobili premiju na "Euro milionu", teško je povređen, nakon što ga je njegova 15-godišnja sestra udarila kolima dok je vozio kvad.

Incident se dogodio u dvorištu njihove vile, vredne 12 miliona funti u Kembridžširu.

Kako pišu britanski mediji, njegova sestra počela je da doziva pomoć, nakon što je kolima udarila svog mlađeg brata, koji je od siline udarca pao sa četvorotočkaša na beton.

Na lice mesta ubrzo je došla hitna pomoć i dečak je odmah prevezen u bolnicu.

On se sada nalazi na intenzivnoj nezi i bori se za život, prenosi Metro news.

Izvor blizak njihovim roditeljima navodi da su deca jako dobra i poslušna i da su se u trenutku nesreće "igrali u dvorištu".

Adrian Gillian Bayford EuroMillions lottery winners Dečak je nastradao kada ga je sestra udarila kolima u dvorištu njihove vile Foto: Profimedia/SplashNews.com

Veruje se da su automobil i kvad koji su vozili brat i sestra, dobili na poklon od svojih roditelja, kada su na "Euro milionu" dobili premiju od 148 miliona funti 2012. godine.

Bračni par se razveo godinu dana kasnije, samo nekoliko meseci nakon što su osvojili premiju.

Majka se sa decom preselila u Škotsku, a otac je planirao da kupi imanje u njihovom komšiluku, kako bi češće bio uz decu.

- Dobili smo prijavu da se na jednom imanju dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao jedan automobil i kvad. Istraga je u toku - saopštili su iz policijske stanice Kembridžšir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA