≫ 

"Dvadeset sedam miliona funti mi je uništilo život": Dobitnica lutrije pronađena je mrtva

Umrla je dobitnica "Euromillions" igre na sreću, Margaret Lougri, koja je rekla da joj je nagrada "uništila život"

  • 3
Margaret Loughrey Printskrin: BBC

U jutarnjim časovima, pronađeno je beživotno telo Margaret Lougri, koja je 2013. godine osvojila džekpot od čak 27 miliona funti na "Euromillions" lutriji.

Navodno je Margaret Lougri živela sama u oblasti Balikolman u Strabneju, u Severnoj Irskoj.

Policija je saopštila da njenu smrt ne tretira kao "sumnjivu", ali će biti obavljena obdukcija, kako bi se potvrdio njen uzrok.

Hitne službe pozvane su jutros u 10.30 časova, prenosi Miror.

- Policija je u četvrtak 2. septembra primila izveštaj o iznenadnoj smrti žene u oblasti Balikolman Lejn u Strabneju. Očekuje se obdukcija, ali za sada nije pronađeno ništa sumnjivo - rekao je potparol policijske službe Severne Irske.

Gospođa Lougri, koja je bila nezaposlena, kupila je svoju dobitnu kartu na putu kući iz Centra za zapošljavanje 2013. godine.

- U utorak sam napustila kuću jer sam čula da postoji oglas za posao i htela sam da se prijavim za njega. Otišla sam u Centar za zapošljavanje, kako bih to uradila - rekla je ona.

Po njenim rečima, nakon toga je svratila do supermarketa.

- Ne mogu uvek da priuštim "Euromillions", ali tog dana sam imala nekoliko funti viška u svojoj tašni i u trenutku sam izvukla srećni listić - rekla je Margaret.

Međutim, godinama nakon što je osvojila 27 miliona funti, gospođa Lougri je tvrdila da joj je pobeda "uništila" život. Tvrdila je da joj je ostalo samo 5 miliona funti 2019. godine i da je bila žrtva brojnih krađa, prenose irske vesti.

Ona je za Sandej Lajf rekla da neće nikada imati mira i da žali što je dobila na lutriji.

- Ranije sam bila srećna, a ovaj novac mi je uništio život - izjavila je ona.

Dok nije osvojila lutriju, ona je živela od pomoći koje su iznosile 62 funte nedeljno, a kada se obogatila, često je pomagala onima koji su u finansijskim problemima, prenosi Irski Miror.

Govoreći o trenutku kada je shvatila da je osvojila džekpot, gospođa Lougri je rekla da je te srede ustala oko 7 i pustila televiziju.

- Baš sam razmišljala o svojim brojevima, pa sam potražila listić. Isprva nisam mogla da dođem sebi. Bila sam u šoku i morala sam da proverim brojeve 10 puta. Izašla sam u baštu iza kuće, tu sam neko vreme sedela, pa sam se vratila unutra, da proverim još jednom - izjavila je Margaret.

Ona je dodala da je hodala po kući sigurno pet sati, pre nego što je smogla snage da pozove brata i zamoli ga da pozove "Euromillions" u njeno ime.

- Moje misli i molitve su sa porodicom Lougri, kao i sa Margaretinim prijateljima. Ovo je veoma tužan dan. O Margaret su uvek lepo govorili. Imala je uspone i padove u životu kao i svi mi, ali nadam se da se sada odmara -  rekao je Džejson Bar, odbornik SDLP -a za tu oblast. "

Video: Lažna uzbuna na aerodromu u Beču: Gospođa ostavila kofer bez nadzora, svi pomislili da je bomba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. septembar 2021 | 21:07

    Dobra neka zena,skromna onako narodski ,kako seznaju karte sudbine da izmesaju i da covek nesto dozivi sto nikad mozda nije ni ocekivao ili razmisljao

  • 666

    2. septembar 2021 | 21:21

    Nisu milioni za sve? Ili znaš pametno da ih iskoristiš ili ti unište život?

  • Kosta

    3. septembar 2021 | 18:11

    A kavi milioni,unistio ju je njen karakter,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA