≫ 

Nataša slupala "porše" posle žurke u svojoj advokatskoj firmi: Preorala raskrsnicu i demolirala zid

Vozačka dozvola joj je oduzeta na 12 meseci i papreno je kažnjena

  • 4
Natasha Banjo, Nataša Banjo

Foto: Facebook/Natasha Banjo

Policija je ustanovila da je Britanka, Nataša Banjo (40) imala nedozvoljenu količinu alkohola u krvi, nakon što je preorala raskrsnicu u svom "kajenu" i demolirala zid.

Ona je pila sa kolegama kada su doneli hranu i vino u njenu kancelariju u blizini Boltona, Velikog Mančestera. Sud je iz njene izjave ustanovio da je majka troje dece planirala da ostane u svojoj kancelariji i radi na slučaju tokom cele noći, prenosi Miror.

Međutim, pola sata posle ponoći iz nerazjašnjenih razloga odlučila je da se odveze do svoje seoske kuće koju deli sa mužem, dizajnerom enterijera, i porodicom.

Nakon sudara, Banjo je iz predostrožnosti pregledana u bolnici, ali je utvrđeno da nije povređena, ali automobil i zid su bili potpuno uništeni. Sreća pa je troškove popravke pokrilo osiguranje.

Na prekršajnom sudu u Boltonu, Banjo je priznala vožnju u alkoholisanom stanju nakon što je promenila prvobitno izjašnjavanje o krivici. Vozačka dozvola joj je oduzeta na 12 meseci i kažnjena sa 800 funti sa 180 funti troškova.

Od tada je dala ostavku na mesto direktora advokatske firme i planira da radi kao samostalni konsultant u drugoj firmi.

Nesreća se dogodila 4. novembra, tri meseca nakon što je Banjo prestala da radi u bolnici "Goldman Knightlei" kao advokat za povrede i klinički nemar.

- Do prekršaja je došlo nešto posle ponoći. Gospođa Banjo je u to vreme vozila svoj "porše", prošla preko raskrsnice i nastavila u baštu kuće koja joj se našla na putu - rečeno je iz tužilaštva.

Natasha Banjo, Nataša Banjo

Foto: Facebook/Natasha Banjo

Natašin advokat je u odbrani pokuašo da objasni njene postupke i ublaži posledice.

- Moj klijent je advokat i dan pre ovog incidenta je radila. Radila je od početka dana do trenutka nesreće. Bila je jedan od tri direktora. Jedan od drugih direktora doneo je hranu i vino u kancelariju u neko doba večeri. Namera joj je bila da radi preko noći, ali na kraju je odlučila da ne želi da provede noć tamo i odlučila je da se odveze kući - izjavio je njen advokat Simon Morton.

Natašin advokat rekao je da je, prema njenoj izjavi, videla svetla koja dolaze sa desne strane i  veruje da je zbog toga došlo do nesreće.

"Veoma se kajem i žao mi je"

 

- Kada je policija došla, ona je u potpunosti sarađivala sa njima. Ona je sarađivala tokom celog ovog procesa - rekao je on.

Morton je dodao da je ona bila pod ogromnim pritiskom. Dala je otkaz na tadašnji posao i pronašla drugi koji joj pruža bolju ravnotežu u životu, kao majci troje dece.

- Ona se iskreno kaje, preuzela je krivicu za svoje postupke i poboljšala ravnotežu između posla i privatnog života - rekao je advokat.

On je dodao da je njen sadašnji prihod oko 800 funti nedeljno i zamolio sud da zabranu vožnje ponište što je pre moguće.

- Veoma se kajem i žao mi je - Izjavila je Nataša.

Ponudili su joj da pohaća kurs rehabilitacije za vožnju pod dejstvom alkohola.

Video: Provalio u radnju pogrebne opreme pa legao u sanduk: U svoju odbranu reklao da je hteo da dremne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA