≫ 

Povodac za psa se zakačio za vrata voza, žena "odvučena" u smrt: Bizarna tragedija u San Francisku

Povodac psa bio je vezan oko struka žene kada je izašla iz vagona i shvatila da ljubimac nije krenuo za njom. Kako je voz kretao iz stanice, a povodac bio zaglavljen u vratima, odvučena je sa perona u tragičnu smrt

  • 0
BART train voz Foto: Shutetrstock

Ejmi Adams (41) stradala je u bizarnoj nesreći u San Francisku, kada ju je povukao voz nakon što joj je povodac za psa ostao zaglavljen u vratima, a ljubimac u vozu.

Ejmi se sa svojim kućnim ljubimcem u ponedeljak oko 15 časova ukrcala na brzi boz voz "BART", a zvaničnici kažu da je izgledalo da je Ejmi nekome mahala pre nego što je pokušala da izađe iz vagona baš u trenutku kada su se vrata voza zatvarala.

Povodac njenog psa bio je oko njenog struka kada je izašla iz vagona, i tad je uvidela da ljubimac nije krenuo za njom. Kako je voz kretao iz stanice, a povodac je bio zaglavljen u vratima, ona je odvučena sa perona u tragičnu smrt.

Pas nije povređen.

- Ovo je tragičan gubitak, a mi se pridržavamo svih sigurnosnih protokola - rekla je Ališa Trost, potparolka železnice "BART".

Policija je razgovarala sa svedocima i pogledala snimke incidenta, a Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja pomaže u istrazi.

Svedok Majk Sim rekao je da je video kako voz vuče osobu i da je razgovarao sa histeričnim muškarcem na peronu koji je rekao da mu je to devojka.

Ejminog psa odvela nepoznata žena?

Prema gospodinu Simu, na podu perona je celom dužinom bila mrlja od krvi, a gospođa Heder Grifin, koja je bila u vozu, kaže da je upoznala ženu koja je ostala sa psom žrtve i dodaje da je sišla na sledećoj stanici.

- Ta žena je samo uhvatila psa i sišla na sledećoj stanici. Rekla je da životinja nema ogrlicu niti oznake, da je nemački ovčar i ima prsluk za službene pse - kaže Heder.

Iz "BART" železnica su saopštili da vozovi voze automatski, osim ako operater zatvaranje vrata ne prebaci na ručno.

Operaterka je rekla da se uvek radi vizuelna provera da li ima još nekoga kod vrata, i da je žena izletela iz voza sigurno nakon provere.

Video: Vozača šlepera mrzelo da čeka pa u polukružno krenuo na crveno svetlo: Dokle više bahatost?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA