≫ 

Uhvaćen aligator za kog se veruje da je pojeo starca tokom poplava: U stomaku pronašli ljudsko meso

Timotijev nestanak pokrenuo je potragu, koja je trajala više od dve nedelje, a okončana je u ponedeljak, nakon što je aligator uhvaćen u zamku blizu mesta gde je starac nestao

  • 2
Nju Orleans poplava aligator Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Alamy/McPhoto/Trunk

Aligator težak preko 230 kilograma, za kog se veruje da je napao i ubio 71-godišnjeg muškarca iz Luizijane nakon poplava koje je izazvao uragan Ajda, uhvćen je danas.

Timoti Saterli nestao je 30. avgusta, dok je proveravao podrum u svom dvorištu. Njegov dom je bio ozbiljno oštećen u poplavama koje je prouzrokovao uragan Ajda. Nesrećni muškarac hodao je po plitkoj vodi u blizini kuće, kada ga je odjednom aligator ščepao za ruku.

Supruga je uspela da ga spasi i stavi na sigurno i odmah je otišla po pomoć. Međutim, kada se vratila njenog muža nije bilo.

- Jednostavno nije mislila u svojim najluđim snovima da će se aligator vratiti i ponovo napasti njenog muža - rekao je lens Viter, portparol šerifove kancelarije u Luizijani.

Njegov nestanak pokrenuo je potragu, koja je trajala više od dve nedelje, a okončana je u ponedeljak, nakon što je aligator uhvaćen u zamku blizu mesta gde je Timoti nestao.

Agenti su nad aligatorom izvršili eutanaziju, a rezultati obdukcije šokirali su sve. Oni su, naime, u njegovom stomaku, pronašli ostatke gornjeg dela ljudskog tela, piše Guardian.

- Kada je aligator otvoren, otkriveno je da se u stomaku nalazi nešto što izgleda kao ljudsko biće - saopšteno je iz šerifove kancelarije.

Istražitelji sada rade na prikupljanju DNK analiza kako bi se utvrdilo da li ovi ostaci pripadaju nestalom Timotiju.

Podsetimo, najmanje 50 osoba je nastradalo u uraganu Ajda koji je pre dve nedelje pogodio severoistok SAD, a veliki broj ljudi vodilo se kao nestalo.

Luizijana je bila prva na udaru Ajde i više od milion stanovnika ostalo je bez struje. Dvoje korisnika jednog doma za stare stradalo je kada je uragan srušio skladište u koje su bili evakuisani, pa je u toku istraga, saopštili su nadležni.

Video: Najstariji na svetu: Aligator Muja iz Zoološkog vrta u Beogradu proslavio 85. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA