≫ 

Svi detalji tragedije u Italiji: Tela Slovenca i njegove ćerke našli na ulici. Pucao u nju više puta

Ćerku je usmrtio sa tri hica iz vatrenog oružja

  • 8
Pištolj, pucnjava Padova muškarac ubio ženu Foto-kolaž: Shutterstock, Pixabay

Muškarac (88) iz Padove usmrtio je ćerku (60) na njen rođendan. Ubistvo se desilo 17. septembra ispred kuće u predgrađu Padove, a muškarac je potom oduzeo sebi život, prenose italijanski mediji.

Kako navodi Agenpress, oboje su rođeni u Srbiji, međutim, na profilu muškarca piše da mu je rodno mesto Kopar. Živeo je u Monfalkoneu u Gorici, a njegova ćerka u Padovi.

Ćerku je usmrtio vatrenim oružjem. Kako je za Korijere dela Sera rekao žrtvin sin Mikele, njegov deda, koga je video samo jednom u životu i koga nikada nije nazvao dedom, nije se slagao sa brakom ćerke i njenog sadašnjeg supruga, koji je potrajao 30 godina. Reč je o muškarcu koji je u prošlosti bio poslovni partner starca, pa su se tako žrtva i njen suprug i upoznali, pa je moguće da se i u tome krije motiv za ubistvo.

Kako je ispričao sin, njegov deda je pozvao ćerku da izađu napolje i nešto rasprave, ona je pristala, što je on iskoristio da je upuca.

Žena je živela s mužem, biznismenom, koji je vlasnik fabrike nameštaja nedaleko od mesta ubistva.

Kako je ispričao jedan od komšija, posle prvog pucnja, napolje je izleteo žrtvin sin Paolo, i u tom trenutku je ubica, držeći pištolj, ispalio hitac u sebe. Kako je ispričao svedok, pošto je usmrtio ćerku, starac je stajao kraj tela, kao u šoku.

U Trstu otac ubio sina

Kako se navodi, drugi otac je u Trstu ubio sina nožem. Žrtva je ubodena nekoliko puta i preminula je pre dolaska policija i Hitne pomoći na lice mesta. Kako navode mediji, otac i sin su doseljenici u Italiju. Otac je uhapšen.

Policija isputuje motive oba slučaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NI-1

    18. septembar 2021 | 13:23

    Krimi filmovi ostavljaju traga kod ljudi,mafija isto tako radi.

  • Slavko

    18. septembar 2021 | 14:04

    Sta reci kakva njega nevolja natera na to, mogu samo reci deca su nam velika briga u inostranstva.

  • Kiki

    18. septembar 2021 | 13:19

    Nasi migranti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA