Tri osobe uhapšene zbog ucenjivanja grčkog sveštenika: Pokušavali da iznude novac

Policijska operacija je dovela do privođenja 31-godišnje žene i 26-godišnjeg muškarca koji su sa sveštenikom organizovali unapred dogovoren sastanak radi uzimanja novca

  • 0
Jerusalim, Jermenska apostolska crkva, Jermeni, Hram Groba Gospodnjeg

Foto: THOMAS COEX / AFP / Profimedia

Tri osobe uhapšene su u Grčkoj zbog sumnje da su ucenjivale i pokušale da iznude novac od sveštenika. Kako navodi grčki list Katimerini, hapšenja su usledila nakon što je 33-godišnji sveštenik prijavio policiji nemile događaje.

Kako je sveštenik rekao policiji, sve je počelo kada je pozajmio novac 32-godišnjaku, a zatim je taj muškarac počeo da mu šalje preteće poruke, navodeći da će na crkvenim veb stranicama objaviti klevetničke tekstove protiv njega ukoliko mu ne da još novca, prenosi Tanjug.

Zatim je, kako se navodi, usledila policijska operacija koja je dovela do privođenja 31-godišnje žene i 26-godišnjeg muškarca koji su sa sveštenikom organizovali unapred dogovoren sastanak radi uzimanja novca.

Drugi čovek, koji je navodno vođa grupe, takođe se pojavio na mestu sastanka nešto kasnije i policija ga je odmah uhapsila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA