≫ 

Sin policajca koji je preminuo od korone ima samo jednu želju za 12. rođendan

Dečakova majka se nada da će njena priča pomoći drugima i da će ih inspirisati da se što pre vakcinišu

  • 0
Charles

Foto: Gofundme

Sin policajca iz Nju Džersija, koji je prošle godine preminuo od korona virusa, želi da proslavi svoj 12. rođendan primajući vakcinu.

Dečakova majka, Alis Roberts, napisala je u eseju koji je objavio NJ.com da je njen suprug Čarls preminuo u maju prošle godine, usled komplikacija izazvanih korona virusom.

On se najverovatnije inficirao na poslu, jer je veliki broj njegovih kolega u to vreme bio zaražen.

- Moj suprug je bio poštovan policajac u društvu. On se inficirao na poslu. Samo je odjednom kolabirao u našoj kući i njegovo srce je tada prestalo da kuca. Deca i ja samo smo čuli kada se srušio - počinje svoju ispovest Alis, majka troje dece.

U prethodnom eseju Alis je rekla da se njen suprug oporavio od korona virusa u bolnici, ali da mu je mozak bio previše oštećen zbog nedostatka kiseonika. Isključili su ga sa aparata koji ga je održavao u životu, dan nakon Dana majki.

Charles

Foto: Facebook

Kako se približava 12. rođendan njihovog sina, njega je majka pitala šta želi kao poklon za rođendan, a njegova želja ostavila je Alis u šoku. On je izrazio želju da baš na taj dan primi vakcinu.

Sledećeg meseca, Čarlsovo ime biće dodato na Nacionalni memorijalni zid u Vašingtonu. Zid je posvećen policajcima koji su poginuli na dužnosti, a memorijalni zid otvoren je u oktobru 1991. godine.

- Mislim da je postavljanje njegovog imena na zid važno, jer želim da pomognem da se moja deca i ja konačno smirimo i znam da bi moj muž bio toliko ponosan što se njegovo ime tu nalazi - rekla je Alis.

Charles

Foto: Facebook

Ona se nada da će njena priča pomoći drugima i da će ih inspirisati da se što pre vakcinišu.

- To će učiniti moj sin u nedelju, bila je njegova želja i znam da se neće pokajati - rekla je ona.

Video: Dobro pogledajte upozorenje ovog doktora: Ovo je poslednje što vide ljudi koji umiru od korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA