≫ 

Tvrdi da je odvela policiju do tela nestale Gabi: Videla njenog dečka samog, ponašao se čudno

Sigurna je da je kombi videla nekoliko puta i tvrdi da je u njemu bio samo muškarac

  • 0
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka Foto: Instagram/gabspetito

Devojka, koje je poslednje četiri godine provela živeći u svom kombiju, veruje da je upravo ona odvela FBI do tela nestale Gabi Petito, nakon što su joj agenti rekli da su ih "uputili na pravo mesto".

Džesika Šulc rekla je policiji da je primetila Gabinog dečka Brajana Londrija u blizini kampa Spread Creek u Vajomingu 26. i 27. avgusta, a možda i 28. avgusta.

Šul je rekla da ju je pažnja koja okružuje ovaj slučaj ohrabrila da istupi i razgovara sa FBI-jem 16. septembra.

Rekla je da je sa grupom prijatelja bila na kampovanju od 22. do 29. avgusta, prenosi Daily mail.

- U tom vremenskom okviru svi smo primetili beli kombi - rekla je ona. Dodala je kako ga je zapazila jer je pokušavao da se parkira i blokirao joj put. Setila se da je videla muškarca samog, za koga sada veruje da je Londri.

- Bio je čudan i zbunjen. Bio je sam, nije bilo Gabi - rekla je ona na TikToku.

Šulc je prišla kombiju kako bi ga pitala da li želi da se pridruži grupi, ali je shvatila da je puno mlađi od njih pa je odustala od poziva.

- Ponašao se čudno. Mislim da je izašao iz kombija da bi nešto pogledao. Definitivno nije bilo nikoga na mestu suvozača - dodala je Šulc.

Devojka je 27. avgusta ponovo videla kombi, i pomislila kako je i on ostao preko noći. Kada su počeli da kruže snimci nestalog para, Šulc je primetila šešir koji se nalazio na komandnoj tabli - koji je već videla.

- Prijatelj mi je poslao sliku šešira i odmah sam shvatila. Tada sam pozvala FBI i rekla im da pogledaju kamp Spread Creek - rekla je devojka.

Da podsetimo, obdukcija je pokazala da telo pronađeno u nacionalnom parku u Vajomingu pripada Gabi Petito, dok se i dalje traga za njenim dečkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA