≫ 

Policajac heroj spasio je bebu koju je muškarac bacio sa drugog sprata: Majka i dete su na sigurnom

Portparol policije saopštio je da je sa detetom sve u redu i da nije zadobilo nikakve povrede

  • 0
Policajac beba Foto: Facebook/Hudson County Prosecutor's Office

Policajac Eduardo Matute, spasio je jednomesečnu bebu koju je muškarac, čiji identitet još nije otkriven, bacio sa drugog sprata zgrade u Nju Džersiju.

U subotu uveče policijski službenici u Nju Džersiju dobili su prijavu da se novorođenče nalazi u opasnosti jer neidentifikovan muškarac preti da će bebu staru mesec dana baciti sa terase.

Kada je policija došla na mesto incidenta, njihov službenik Eduardo Matute, bacio se u akciju i spasio je bebu koju je muškarac bacio sa drugog sprata. Drugi policajac, vodio je pregovore sa čovekom pokušavajući da ga ubedi da se sam preda. On je odmah uhapšen i sudiće mu se za pokušaj ubistva, težak napad i ugrožavanje bezbednosti deteta, piše People.

- Svi policajci koji su bili uključeni u ovaj slučaj su pravi heroji. Pomogli su da se spasi dete koje se nalazilo u veoma opasnoj situaciji - saopšteno je državni tužilac.

Portparol policije saopštio je da je sa detetom sve u redu i da nije zadobilo nikakve povrede.

- Muškarac je uhapšen, nalazi se pod istragom i njegov identitet još nije saopšten javnosti - rekao je portparol.

Članica gradskog veća u Nju Džersiju, Denis Ridli, pohvalila je u saopštenju policajca Eduarda i njegovu sposobnost da u ključnim momentima brzo odreaguje.

- Njegova hrabrost, ali i hrabrost svih ostalih policajaca koji su učestvovali u ovoj akciji treba da bude adekvatno nagrađena. Drago mi je što su baš oni supeli da spreče tragediju. Beba i njena majka su na sigurnom - saopštila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA