Mladi, zaljubljen par, smeši se sa fotografije, ona je trudna: Nakon samo 9 dana, oboje su bili mrtvi

Trudnica je preminula samo nekoliko dana nakon što je njen 21-godišnji momak umro na Tenerifima, gde su zajedno bili na odmoru

  • 8
Chloe Higgins, Dale Hannon

Foto: Facebook

Kloi Higins (26), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, pronađena je mrtva u petak u svojoj kući u Limeriku, u Irskoj, a samo osam dana ranije, njen partner Dejl Hanon (21), iznenada je preminuo za vreme njihovog odmora na Tenerifima.

Na fotografiji se par smeška 8. septembra, samo dan pre Dejlove smrti, čije su okolnosti i dalje nejasne, prenosi Dejli Mejl.

Okolnosti njihove smrti nisu potvrđene, a lokalni sveštenik je tokom Dejlove sahrane pozvao mlade da se obrate za pomoć, ako imaju bilo kakav problem.

Kloi je za sobom ostavila dve ćerke, Tiju i Čarli.

Dejlova sahrana je bila u sredu, dok će se od Kloi oprostiti u petak.

Lavina komentara podrške na Fejsbuku

 

Chloe Higgins, Dale Hannon

Foto: Facebook

Prijatelji su se na Fejsbuku prvo opraštali od 21-godišnjaka.

- Niko nikada neće moći da te zameni. Mnogo ćeš mi nedostajati, klinac - napisala je prijateljica kada je Dejl preminuo.

Nakon Kloine smrti, ona je dodala da se nada da su "oni i beba Olivija srećni u Božjem kraljevstvu".

Bilo je još poruka podrške porodici i izjava saučešća.

- Iskreno saučešće celoj porodici Higins i Kloinoj prelepoj deci. Sve ovo je tragično. Nadam se da će biti okružena voljenima na nebu, lepa devojka - piše u komentaru.

Još jedna osoba je napisala da joj je veoma žao i da ne može ni da zamisli koliku bol i prazninu njihova porodica sada oseća.

Chloe Higgins, Dale Hannon

Foto: Facebook

- Neka Dejl počiva u miru i neka mu je večna slava. Porodici želim da vam Božja snaga ulije hrabrosti da se suočite sa svakim novim danom - rekla je ona.

Fudbalski klub za koji je Dejl igrao kao tinejdžer, takođe je odao počast njihovom bivšem igraču.

- Svi u klubu su šokirani i tužni zbog smrti našeg bivšeg igrača Dejla Hanona. On je godinama igrao i školski i juniorski fudbal sa nama i nedostajaće svima koji ga poznaju. Izražavamo saučešće celoj njegovoj porodici i prijateljima. Neka počiva u miru -  rečeno je iz kluba.

Video: Patronažna sestra otkrila jednostavan trik koji smiruje bebe i pomaže kod grčeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. septembar 2021 | 22:17

    Prolazi ovaj zivot kao reka i na kraju sta te ceka, odlazis prolazi ova noc i moja tuga evo ide neka druga, dolazi. A ja, ziveo bih samo nocu, dane ne bih dao zora jos da svane sta je zivot, par koraka malo tuge i meraka

  • Radovan

    23. septembar 2021 | 22:11

    Vakcine ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA