≫ 

Albanac osumnjičen za ubistvo lepe učiteljice: "Radio je kao dostavljač hrane, nije delovao opasno"

Osumnjičeni (36) uhapšen je u noći između subote i nedelje u svom domu, a forenzičari od tada češljaju svaki kutak stana u kojem je Albanac živeo

  • 4
Sabina Nessa

Foto: Twitter/@jaxjn02

Britanska policija saopštila je juče da je uhapsila muškarca osumnjičenog da je ubio učiteljicu Sabinu Nes, čije telo je pronađeno prošle nedelje u parku u Londonu, a mediji pišu da je upitanju vozač dostave, Albanac.

Osumnjičeni (36) uhapšen je u noći između subote i nedelje u svom domu, a forenzičari od tada češljaju svaki kutak stana u kojem je Albanac živeo.

Inspektori su osumnjičenom ušli u trag zahvaljujući snimcima sigurnosnih kamera, koje su snimile njegovo vozilo. Policija je i zaplenila autobomil "nissan micra", kojeg su takođe snimile sigurnosne kamere. Uoči hapšenja Albanca, policija je privela još dvojicu muškaraca zbog sumnje da su umešani u ubistvo lepe učiteljice. Oni su nakon saslušanja pušteni na slobodu, ali se istraga protiv njih i dalje vodi.

Komšije privedenog Albanca kažu da je veoma tih i da nikad reč nisu progovorili sa njim.

- Znamo da je vršio dostavu hrane tim svojim vozilom. Znam da je Albanac, ali već mesec dana ga nisam video. Obično bi ranije svraćao kod nas u radnju da napuni telefon - rekao je jedan komšija.

Sagovornik tvrdi da je Albanac uvek bio tih i da nije delovao kao "opasan tip".

Mediji navode da je Albanac priveden nekoliko dana nakon što su kamere snimile mlađeg muškarca i vozilo nedaleko od mesta gde je neko iz zasede napao Sabinu i udario je nečim u glavu. Na snimku koji je doveo do Albanca vidi se proćelav muškarac koji maše nečim crvenim, a potom taj predmet pokušava da sakrije u rukav.

Sumnja se da su upravo tim predemtom Sabini naneti kobni udarci.

Podsetimo, Sabina Nesa je poslednji put viđena u petak 17. septembra oko 20.30 kako od svoje kuće pešači ka kafiću koji je na pet minuta hoda od njenog stana. Trebalo je da se sastane sa prijateljem, ali u kafić nikad nije stigla. Njeno telo pronađeno je prekriveno lišćem na 500 metara od njenog doma u blizini parka.

Telo je pronašao jedan čovek koji je šetao psa i to tek u subotu ujutru u 5. 30 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    27. septembar 2021 | 17:12

    Koliko bolesnika seta ulicom u koje niko nikad ne bi posumnjao, jezivo. Garant da bi se izivljavali pacenici.

  • Realno

    27. septembar 2021 | 17:37

    A da nije državljanin Srbije ?

  • Srpkinja

    27. septembar 2021 | 19:56

    I zbog cega je ova predivna devojka izgubila zivot?Zbog jednog monstruma i zlikovca!!!Nikad necu razumeti takve ljude!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA