≫ 

Ispovest majke 12 dece čiji je muž preminuo od korone: Najteže mi je bilo da im kažem da tata neće doći

Rid je iza sebe ostavio suprugu Đinu i njihovo 12 dece: Kalu, Mejsona, Lejlu, Konora, Risa, Lili, Morgana, Lensa, Čejsa, Henslija, Čejsena i Rikera

  • 4
Rid i porodica Foto: Go found me

Đina Hikson, ostala je sama sa 12 dece, nakon što je njen suprug Rid preminuo od korona virusa prošle nedelje u Teksasu. 

- Najteža stvar koju sam u životu morala da uradim bila je da našoj deci kažem da tata neće doći kući - počinje svoju ispovest za Bild Đina.

Njen suprug je preminuo pre nedelju dana,nakon što se više od mesec dana borio sa korona virusom. Njemu je virus dijagnostikovan u avgustu, a osim njega cela porodica je bila pozitivna. Na sreću deca i Đina su prošli sa lakšom kliničkom slikom, dok se kod Rida situacija pogoršala i on je morao da bude hospitalizovan.

On je odmah primljen na odeljenje intenzivne nege. U bolnici, na žalost nije imalo slobodnih mesta na posebnoj mašini koja omogućava dodatnu mehaničku ventilaciju, pa je oporavak bio znatno teži.

Porodica je počela preko donacija da sakuplja novac za ovu mašinu i poseban krevet koji mu je bio neophodan, nadajući se da će uspeti da pomognu svom ocu da se izbori sa opakom bolešću.

- To je jedina šansa da se moj muž i otac moje dece spasi i ostane živ - apelovala je Đina na internetu.

Međutim, pošto je posebna mašina za ventilaciju veoma tražena u SAD, oni na žalost nisu uspeli da je nabave i Rid je preminuo 20. septembra u bolnici.

Iza Rida ostali su i veliki bolnički troškovi pa je porodica primorana da ponovo pomoću donacija sakuplja novac.

- Srca su nam slomljena. Ne postoje reči kojima bismo mogli da opišemo našu prazninu, porodica nam se rastura - rekla je Đina medijima.

Oni su do sada uspeli da sakupe nešto više od 75.000 dolara, a novac će prema njihovim rečima biti iskorišćen kako bi pokrili bolničke i troškove sahrane.

Rid je iza sebe ostavio suprugu Đinu i njihovo 12 dece: Kalu, Mejsona, Lejlu, Konora, Risa, Lili, Morgana, Lensa, Čejsa, Henslija, Čejsena i Rikera.

Video: Otkriven spomenik dr Neši koji je preminuo od korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA