≫ 

Maćeha dečaka nazvala "đavoljim detetom", pa ga sa njegovim ocem otrovala i ubila

Žena i njen partner optuženi su da su dečaka “otrovali” solju i mesecima ga zlostavljali pre nego što su ga ubili "udaranjem njegove glave o tvrdu podlogu"

  • 0
Ubijen Dečak Foto: Privatna arhiva

Žena iz Velike Britanije, optužena za ubistvo sina (6) svog partnera, nazvala je mališana "đavoljim detetom", a dečku poslala poruku da "želi njega, ali ne i dečaka", rečeno je na sudu.

Ema Tastin (32) je u porukama koje je slala svom dečku Tomasu Hjuzu (29) vređala malog Artura Labinjo-Hjuza (6) i nazivala ga raznim pogrdnim imenima nekoliko nedelja pre nego što je doživeo fatalne povrede.

Artur je pre smrti pokušao da kaže članovima porodice da ga "niko ne voli" i da "danas neće biti nahranjen", rečeno je na sudu.

Tastin i Hjuz optuženi su da su dečaka “otrovali” solju i mesecima ga zlostavljali pre nego što su ga ubili "udaranjem njegove glave o tvrdu podlogu", prenosi Daily mail.

Međutim, oni oboje negiraju da su ubili Artura, koji se srušio u Eminoj kući u Solihalu 16. juna prošle godine. Preminuo je sledećeg dana u bolnici pretrpevši traumatsku povredu mozga.

Na sudu je rečeno da je Tastin poslala brojne poruke u kojima je tvrdila da je Artur “vrištao”, odbijao da jede hranu, tražio da ide kod bake i napadao je.

Par je razgovarao i o razdvajanju, a Tastin je jednom prilikom poslala poruku dečku, rekavši mu “da želi njega, ali ne i dečaka”.

Ema je u porukama pre dečakove smrti tvrdila da je u drugom stanju i da Tomas “okreće leđa nerođenom detetu”.

- Ostani sa đavoljim detetom - navodno je poslala dečku.

Suđenje za ubistvo dečaka se nastavlja.

Video: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA