≫ 

Izašao snimak stravičnog sudara "mercedesa" smrti, u kojem je bila novinarka Ksenija

Mercedes Majbah u kom se vozila ruska novinarka, izazvao je saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom

  • 4

Video sudara koji je izazvalo vozilo poznate ruske voditeljke u Sočiju obišao je internet i ostavio mnoge ljude u šoku.

Ksenija Sobčak je, podsetimo se, iznajmila "mercedes" kako bi stigla na aerodrom. Vozač Oleg Coi je prilikom preticanja u punoj brzini udario "folksvagen polo" iz suprotnog smera.

U "polou" su bili vozač i dve putnice. Udarac pri brzini od 100km/h je momentalno usmrtio jednu putnicu, druga je podlegla povredama u bolnici, dok je vozač jedva preživeo.

Svedok saobraćajke Ruslan Arakelov, koji je u minibusu koji je preteknut, istakao je da je pred sam sudar vozač "pola" pokušao da skrene da ne udari u njih, dok je on sedeo tik pored prozora. U momentu nesreće je povikao vozaču da se otvore vrata i zatim je sa još nekolicinom putnika izašao da pruži prvu pomoć.

- Iskočili smo, dotrčao sam do udarenog "pola", jer je "majbah" bio gotovo nedirnut. Vozač je ležao i tresao se, ali je mogao da govori. Pogledao sam na putnicu pored, pipnuo puls, već je bila mrtva - prepričava Arakelov.

Ksenija je odmah po sudaru uzela taksi i otišla sa lica mesta, pravo ka aerodromu, zatim za Moskvu.

Pogledajte kako se sve odigralo u videu na početku teksta a sve detalje i kako izgleda novinarka koja je sa taksijem pobegla sa lica mesta možete pročitaiti OVDE.

Video: Novinarka Ksenija usred jezive nesreće: Pobegla sa lica mesta, za njom ostalo beživotno telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA