≫ 

Majka ubila Miju i njenog brata, pa se odvezla kolima: Otac ih pronašao mrtve u krevetu

Džoana je tokom saslušanja u policiji rekla da joj je odgajanje dece bilo veoma stresno i da je to bio način da se oslobodi svega

  • 0
Osudjena, uhapsena zena, lisice

Foto: Shutterstock

Danas počinje suđenje Džoani (36) iz Ulma u Nemačkoj koja se sumnjiči da je na brutalan način ubila svoju ćerku Miju (6) i sina Lija (3).

Njihova tela pronašao je otac Bernard 26. aprila kada je došao da ih probudi za odlazak u vrtić. On je odmah pozvao policiju koja je krenula u potragu za majkom.

Ona je ubrzo pronađena i uhapšena u automobilu nedaleko od kuće. Kada su je pronašli bila je u potpunom nervnom rastrojstvu.

Džoana je tokom saslušanja u policiji rekla da joj je odgajanje dece bilo veoma stresno i da je to bio način da se oslobodi svega.

Ona je svoju decu ubila tako što im je prvo dala da udahnu helijum, a onda im je u isto vreme zatvorila nos i usta kako ne bi mogla da dišu. Sud očekuje da će danas tokom saslušanja biti otkriveno više detalja o samom incidentu.

Trenutno je najteže ocu nastradalih devojčica koji, kako se sve odigralo u kući, u njoj više ne može da živi. Porodica je pre godinu dana zajednički preuredila njihov dom koji od aprila niko ne posećuje, piše Bild.

On sada živi u kući svojih roditelja i čeka početak suđenja. Planira da se pojavi na sudu kako bi pogledao u oči svoju ženu koja ubistvom dece nije oduzela samo njima život već i njemu.

Teško je i njihovoj baki koja svakodnevno obilazi grob devojčica i odnosi im cveće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA