≫ 

Stravičan snimak iz vrtića: Dečak (4) uzicom davio drugo dete, vaspitača nigde

* Ana kaže da je modrice na vratu svog sina primetila uveče pre kupanja * Odsek za obrazovanje u Jekaterinburgu rekao da se takve stvari dešavaju * U čitav slučaj uključeni i policija i tužilaštvo * Agresivni mališan i ranije napadao drugare iz vrtića

  • 12
vrtić Foto: Unsplash

Kamere u jednom vrtiću u Jekaterinburgu zabeležile su jezivu scenu - četvorogodišnjaka koji kanapom davi drugara iz grupe.

Kamere su snimile dečaka kako prilazi mlađem mališanu iz grupe, i preko vrata mu stavlja uzicu i počinje da zateže. Napadnuti dečak je počeo da vrišti u panici i pokušao je da se oslobodi stiska, ali bezuspešno.

U trenutku napada niko od vaspitača nije bilo u grupi, a agresivni dečak nije pustio uzicu čak ni kada su se druga deca umešala da zaštite drugara. Na snimku se vidi kako deca pokušavaju udarcima da nateraju četvorogodišnjaka da pusti uzicu, ali ovaj to ne čini, već vuče kanap koji je dečaku oko vrata i dok ovaj sedi na patosu.

Ruski mediji prenose da su vaspitači, kada su saznali šta se dogodilo, pokušali da zataškaju čitav slučaj. Međutim, u tome nisu mogli jer je napadnuti mališan bio modar po vratu.

- Kada sam uveče krenula da kupam decu primetila sam da je sin sav modar po vratu. Pitala sam ga šta se desilo, a on je sa strahom u očima rekao da se ništa nije dogodilo - tvrdi Ana, majka povređenog dečaka.

Dečaka je odmah odvela u bolnicu da konstatuje povrede, a potom je na osnovu snimaka sa sigurnosne kamere u vrtiću potvrdila svoje najgore sumnje. Naime, agresivni mališan koji je napao njenog sina ranije je napadao i drugu decu.

Roditelji agresivnog dečaka odmah su se izvinili Ani, dok vaspitači i direktor vrtića nisu bili dostupni za komentar.

Tatjana Ležnina iz odseka za obrazovanje rekla je da su roditelji povređenog mališana prihvatili izvinjenje.

- Kada je vaspitač prinuđen da napusti grupu na nekoliko minuta, ovakve stvari mogu da se dogode. Sprovedena je istraga i biće dalje postupano - rekla je Ležnina.

U čitav slučaj uključilo se i tužilaštvo, a zaposleni u vrtiću mogli bi krivično da odgovaraju zbog zanemarivanja dece. Istovremeno, Ana se obratila i policiji, koja je navodno pozvala roditelje agresivnog mališana na razgovor.

Video: Dete nije htelo da spava vaspitačica joj sela na glavu: Snimak monstruoznog smirivanja u vrtiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    19. oktobar 2021 | 23:28

    Odmah kod psihijatra, i njegovo stanje da se prati tokom čitavog školovanja,..

  • Iko

    19. oktobar 2021 | 22:00

    Pa štace malo dete videlo u crtace Miki Maus, Pink Panter, Popaj ,Tom i Dzeri, itd.

  • vrtic

    19. oktobar 2021 | 23:10

    Mala deca se cesto zbog igracke posvadjaju,vaspitacice ih moraju drzati nonstop na oku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA