≫ 

Maju niko nije video 9 meseci, pre nestanka rekla da želi razvod: Policija uhapsila muža

Njen muž je kontaktirao vračaru kako bi bacila kletvu na njegovu ženu i sprečila je da ga ostavi

  • 1
Maya Millete

Foto: Facebook/Find May/Maya Millete

Maja Milet (39), majka troje dece iz Kalifornije, nestala je u januaru ove godine, a policija je uhapsila njenog supruga i optužila ga za ubistvo devet meseci nakon što je poslednji put viđena živa.

Lari Milet uhapšen je u utorak ujutru u porodičnoj kući i optužen za ubistvo supruge, čije telo još uvek nije pronađeno. Njihovo troje dece je bezbedno, potvrdile su vlasti.

Okružni tužilac Samer Stefan rekla je da je Lari pokušao da baci kletvu na svoju ženu nakon što je njihov brak počeo da se raspada i spreči da ga ostavi. Maja je počela da govori o tome da želi razvod, a poslednji razgovor koji je obavila pre nego što je nestala bio je sa advokatom za razvod.

- Lari je pokušao da zadrži Maju. Kontaktirao je vračaru, od koje je tražio da baci čini kako bi Maja ostala sa njim u vezi. U decembru je tražio da Maja postane onesposobljena, da ima nesreću i slomi kosti kako bi morala da ostane kod kuće - rekla je Stefan.

Maja je 7. januara razgovarala sa advokatom i zakazali su sastanak 12. januara, a istog dana u 20:15 sati poslala je poslednju poruku porodici preko Fejsbuk mesindžera.

Nekoliko sati ranije 7. januara, Lari je poslao poruku u kojoj je napisao da "misli da ona želi da on pukne".

- I tresem se iznutra spreman da puknem - napisao je Lari.

Njen telefon prestao je da bude aktivan 8. januara u 1:25, prenosi Daily mail.

- Larijeve poruke vračari su od onih da želi da je zadrži prešle na to da želi da kazni muškarca kojeg krivi za njihovu propalu vezu - dodala je Stefan.

Lari je optužen za ubistvo i posedovanje ilegalnog oružja. Bio je poznat kao fanatik za pištolje i bilo mu je naređeno da se odrekne oružja.

- Nije predao jedno od ovih oružja, pištolj od 40 kalibra - dodala je Stefan.

Nadležni i dalje tragaju za Majinim telom.

Krajem jula, nakon što je policija treći put pretražila njihovu kuću, Lari je identifikovan kao osoba od interesa u slučaju njenog nestanka.

Video: Policija u Pirotu traga za migrantom koji je upao u Nišavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA