≫ 

Muškarac snimljen kako visi sa balona: Pao sa 100 metara visine na automobil i poginuo

Vlasnik agencije koja je prevozila putnike rekao je da mu je žao zbog svega što se dogodilo, kao i da se takav incident nije dešavao ranije

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Muškarac koji je snimljen kako visi iz korpe balona, poginuo je prilikom pada, saopštila je izraelska policija.

U saopštenju se dodaje da nije odmah bilo jasno zašto se nesrećni čovek držao za spoljašnji deo korpe balona u fazi uzletanja. U izveštajima izraelskih medija navodi se da je poginuli muškarac bio član posade.

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako muškarac visi sa balona. On je neko vreme uspeo da se drži za korpu, ali je ubrzo pao sa 100 metara visine na automobil koji se kretao putem.

Vlasnik agencije koja je prevozila putnike rekao je da mu je žao zbog svega što se dogodilo, kao i da se takav incident nije dešavao ranije.

- Kada je pilot primetio da čovek visi već su bili na visini od sedam metara. Svi su vikali i govorili mu da skoči. On je odbio da skoči i rekao je da može da se drži. Pilot je pokušao da spusti balon, međutim to nije odmah bilo moguće zbog bandera i žica. U jednom trenutku putnik više nije mogao da se drži i samo je pao - rekao je vlasnik, prenosi Kronen Zeitung.

Policija i hitna pomoć su ubrzo stigli na mesto incidenta, ali su samo mogli da konstatuju smrt nesrećnog mladića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA