≫ 

Pronađen masakriran leš dede u Francuskoj: Traži se unuk iz pakla

Lokalna policija je angažovala helikopter, pseću jedinicu i ostale resurse u potrazi za počiniocem

  • 0

Jedan muškarac pronađen je obezglavljen i izvađene utrobe u mestu Bolen, na jugoistoku Francuske. Policija je započela potragu za "potencijalno opasnim i naoružanim" osumnjičenim, prenosi Sputnjik.

Žandarmerija je na Fejsbuku objavila fotografiju navodnog počinioca, muškarca koji je u četrdesetim godinama i pozvala svedoke koji ga možda vide da odmah kontaktiraju policiju.

Kako se navodi, prema prvim nepotvrđenim informacijama, ubica je unuk žrtve.

Lokalni gradonačelnik je opisao osumnjičenog kao "nestabilnu osobu", a pratioce na Fejbuku informisao da se navodni počinilac možda krije u lokalnoj šumi poznatoj kao Beri.

Lokalna policija je angažovala helikopter, pseću jedinicu i ostale resurse u potrazi za počiniocem. Trenutno 86 policajaca traga za osumnjičenim. Meštani su zamoljeni da ostanu u svojim kućama.

Pre samo nedelju dana, žena (70) iz Francuske je pronađena obezglavljena u svom domu u Herouu na morskoj obali. Osumnjičeni, bivši muž (51) žrtvine kućepaziteljke uhapšen je nekoliko dana kasnije.

Video: Devojka (20) ubila dedu: Zadala ubode nožem, sa lisicama na rukama otkrila motiv

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA