Slupao auto, izbo prestravljenu ženu, pa pokušao da joj otme dete: Pronađen mrtav u šumi

Policija Kambrije traži svedoke za incident u kome je došlo do sudara crvenog automobila marke "Kia Rio" sa dvoje biciklista, ženom u četrdesetim godinama i njenim detetom

  • 0
Policija Velika Britanija Foto: Tanjug/AP

Mladić u svojim dvadesetima je u udesu koji se dogodio 9. oktobra, oko 14.30 časova, u Velikoj Britaniji, slupao auto, napao prestravljenu majku i ubo je, a zatim pokušao da joj kidnapuje dete. Iz policije su rekli da je kasnije pronađen mrtav u šumi.

Policija traži svedoke za incident u kome je došlo do sudara crvenog automobila marke "kia" sa dvoje biciklista, ženom u četrdesetim godinama i njenim detetom, prenosi Dejli Mejl.

Vozač je zatim izašao iz kola i napao ženu i njeno dete koje je pokušao da kidnapuje, rečeno je iz policije.

Žrtve prema informacijama nisu poznavale napadača.

Ubrzo nakon toga, policija je dobila poziv u vezi crvenog automobila koji se slupao nedaleko od mesta prethodnog incidenta. Vozač je pronađen mrtav u blizini automobila.

Napadnutoj ženi je ukazana medicinska pomoć zbog dve ubodne rane, u bolnici i nije u životnoj opasnosti, a njen sin takođe je tretiran zbog lakših povreda.

Video: Kakav manijak! Pokušao da iz vozila u pokretu lupi šamar bicikilisti koji je vozio i dete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA