≫ 

Policija ponudila milion dolara za informaciju o nestaloj devojčici: Nema je 6 dana

Policija ne isključuje nijedan scenario

  • 0
Cleo Smith

Foto: Western Australia Police

Vlada Zapadne Australije ponudila je nagradu od milion australijskih dolara (750.000 američkih dolara) za informacije koje vode do otkrića gde se nalazi četvorogodišnja devojčica koja je nestala pre šest dana.

Kleo Smit je poslednji put viđena u subotu ujutru u šatoru svoje porodice u kampu, oko 50 kilometara severno od grada Karnarvon.

Otada timovi pretražuju nepristupačni teren i obližnje more, ali do sada nisu pronašli tragove deteta ili njene vreće za spavanje.

Detektivi kažu da su ozbiljno zabrinuti za njenu bezbednost, i veruju da je rajsferšlus za otvaranje šatora bio previše visok da bi ga Kleo dohvatila - što pokazuje da je možda oteta.

Premijer Zapadne Australije i ministar policije objavili su nagradu u četvrtak, a ona će biti data za informacije koje bi dovele do pronalaske Kleo ili do hapšenja ili osude osobe ili ljudi koji su umešani u njen nestanak.

Rekli su da se "mole za pozitivan kraj potrage".

Nestala usred noći

 

Majka Eli Smit je poslednja koja je videla Kleo, svoju najstariju ćerku, unutar šatora u 1:30 sati, kada je devojčica tražila gutljaj vode. Obe su se vratile na spavanje.

Kada se Eli probudila u šest sati ujutru kako bi nahranila mlađu ćerku, Kleo nije bilo.

- Kleo je bila na dušeku, naša mala beba je bila u krevetiću pored nje, a mi smo bili odvojeni na dušeku na naduvavanje. Kada sam ujutru otišla u sobu, rajsferšlus je bio otvoren, a Kleo nije bilo - ispričala je majka.

Kada su otkrili da je nestala, pretražili su obližnja mesta, ali kako je nisu pronašli, pozvali su policiju.

Usledila je velika potraga za devojčicom, uz pomoć dronova i timova koji su peške pretraživali teren.

Inspektor Džon Mundaj rekao je da trenutno nema osumnjičenih u slučaju i da policija nema razloga da ne veruje u ono što su im rekli majka i očuh devojčice.

Policija ne isključuje nijedan scenario i fokusiraju se na to da nađu Kleo.

Video: Policajci jurili podivljalog vozača i na kraju preletili kolima preko njegovog džipa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA