≫ 

Par ostavio bebu da iskrvari, za to vreme guglali povrede na internetu: Za smrt okrivili starijeg brata

Na pitanje da li je dvogodišnje dete sposobno da nanese ovako ozbiljne povrede, oni su jednoglasno rekli da je takva pretpostavka apsurdna

  • 0
Hapšenje, lisice, žena, žene, baba, baka, uhapšena Foto: Shutterstock

Frenki Smit i Savana Brokhil optužene su da su ubili 16-mesečnu bebu, a zatim za njenu smrt optužili dvogodišnjeg brata. 

Detetu je pokidana aorta, a na telu deteta su takođe primećene ozbiljne povrede.

Star je majka ostavila da iskrvari, a lekari su pregledom ustanovili da je imala ozbiljna oštećenja jetre, pluća i pankreasa. 

- Izgledalo je kao da je izudarana, šutirana u stomak i gažena. Savana i Frenki su sačekali najmanje 15 minuta pre nego što su pozvale pomoć. Za to vreme su na internetu pretraživali pojmove "šok kod beba", "kako povratiti bebu iz stanja šoka" - saopšteno je danas na sudu.

Lekari koji su 22. septembra prošle godine u stanu pronašli Star u besvesnom stanju, rekli su da je devojčica bila odevena samo u pelenu. 

Sudu je rečeno da je devojčica imala srčani zastoj, a kada su pokušali da je spasu, Star je iz sebe izbacila "veliku količinu smeđe tečnosti".

Prevežena je avionom u bolnicu, ali joj na žalost nije bilo spasa i ubrzo je proglašena mrtvom, prenosi The Sun.

- Povrede su bile jako ozbiljne, nije bilo nikakvih šansi da joj se spase život - saopštili su lekari.

Na pitanje da li je dvogodišnje dete sposobno da nanese ovako ozbiljne povrede, oni su jednoglasno rekli da je takva pretpostavka apsurdna.

- Jačina udarca koja je naneta Star je toliko jaka i nemoguće je da dvogodišnje dete to može da učini. Od takvih povreda koji su u stanju da prouzrokuju obilno krvarenje u trbušnoj šupljini, smrt nastupa u roku od nekoliko sekundi do nekoliko minuta - rekli su oni.

Video: Pijana majka snimala vratolomije sa bebom u skejt parku pa se tukla sa prolaznicima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA