≫ 

Alek Boldvin je 4 godine imitirao Trampa: Kad je izgubio izbore, slavio je svoj otkaz

Političar koji je javno izražavao podršku demokratskoj stranci

  • 2
ALEK BOLDVIN Printskrin: YT/Saturday Night Live

Holivudski glumac Alek Boldvin, koji je danas ubio ženu, a jednog muškarca ranio iz rekvizit-pištolja, poslednjih godina je najpoznatiji bio po ismevanju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa u popularnoj emisiji "Saturday Night Alive" (SNL).

Političar, koji je javno izražavao podršku demokratskoj stranci, godinama je oponašao i karikirao Trampa, njegovu kosu, način govora i ispade. Kada je Tramp izgubio izbore 2020. godine, i Boldvin je izgubio "tezgu", ali to mu naizgled nije smetalo.

- Ne verujem da sam ikada bio ovoliko srećan zbog otkaza!... Biće mi velika uteha da znam da Predsednik tvituje manje od mene... Pošaljite velike količine papirnih maramica u Mar-a-Lago (risort koji je kupio Tramp)... Prelazim na svoju sledeću želju... Da svi koji su glasali na ovim izborima ostanu pri svojoj odluci i tokom senatskih izbora 2022. godine. Nastavimo ovako - napisao je Boldvin tada na Tviteru.

Boldvin je bio domaćin SNL emisije 17 puta i rekorder je po tom pitanju. Za predstavljanje Trampa dobio je Primetime Emmy 2017. godine.

Boldivn je u dva navrata podražao Baraka Obamu. On je takođe član grupe za zaštitu prava životinja PETA.

Podsetimo, Alek Boldvinu smrtio je jednu ženu, dok je jednog muškarca povredio, kada je na snimanju filma u Novom Meksiku ispalio hice navodno pucajući iz filmskog pištolja.

Video: Prikazana crkva u kojoj je Alek Boldvin upucao koleginicu: Prvi snimci sa mesta velike tragedije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA