≫ 

FBI potvrdio: Ljudski ostaci pronađeni u parku na Floridi pripadaju dečku Gabi Petito

Za Brajanom se tragalo više od mesec dana

  • 1
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka

Foto: Instagram/gabspetito

Ljudski ostaci pronađeni na Floridi pripadaju dečku influenserke Gabi Petito, Brajanu Londriju, saopštio je FBI.

Brajan (23) nestao je prošlog meseca, nakon što se vratio sa putovanja bez njegove devojke Gabi Petito. Ono što je od početka mnogima bilo sumnjivo je što Brajan nije želeo da sarađuje sa policijom povodom njenog nestanka.

U međuvremenu je 19. septembra u šumi u Vajomingu pronađeno telo mlade influenserke, a obdukcijski nalazi potvrdili su da je Gabi ubijena. 

Policija je tada Brajana označila "osobom od interesa" o ovom slučaju, ali on nijednog trenutka nije postao osumnjičen za njeno ubistvo.

Gabi je poslednji put viđena 27. avgusta u restoranu kako se svađa sa svojim dečkom. Brajan se u međuvremenu 1. septembra vratio ranije sa odmora i od tada je boravio u kući svojih roditelja, sve dok mu se jednog dana nije izgubio svaki trag. On je navodno roditeljima rekao da ide u šetnju iz koje se nikada nije vratio, a potraga za njim trajala je više od mesec dana, prenosi Mirror.

Pomak u istrazi o njegovom nestanku dogodio se pre nekoliko dana kada je policija u jednom nacionalnom parku na Floridi pronašla nekoliko predmeta koji pripadaju njemu, a zatim i neidentifikovani leš.

Policija je uspela da preko snimaka zuba identifikuje leš i tada su potvrđene sumnje da je u pitanju Brajan Londri.

- Nećemo još uvek da dajemo nikakve komentare povodom Brajanove smrti, želimo da poštujemo njegovu i privatnost njegove porodice - saopšteno je iz FBI.

Podsetimo, telo Gabi Petito pronađeno je prošlog meseca u šumi u Vajomingu i od tada je trajala potraga za njenim dečkom Brajanom. Par je bio na putovanju po SAD, a videe sa svog odmora objavljivali su redovno na društvenim mrežama.

Video: Vulin: Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA