≫ 

Umislio da ima koronu, pa ubio ženu jer nije brinula o njemu: S njima u kući bila i deca

Sud je u saopštenju naveo da ne postoji nijedan medicinski dokaz da je Piter bio zaražen, a da su simptomi koje je osećao verovatno povezani sa anksioznošću

  • 0
Ubio ženu, Suffolk Foto: Suffolk Police

Trgovac oružjem smešten je na psihijatrijsku kliniku jer je ubio svoju suprugu koja navodno nije želela da mu se posveti dok je mislio da je zaražen korona virusom.

Piter Hartšorn Džouns (52) dva puta je pucao u svoju suprugu Silki (42) iz neposredne blizine dok je ležala u krevetu u njihovoj kući u Barhamu.

Par je danima spavao u odvojenim sobama jer je Piter želeo da se distancira od svoje supruge jer je tvrdio da je pozitivan na korona virus. On je na sudu priznao da je ubio svoju suprugu, ali mu neće biti suđeno za ubistvo jer je navodno imao psihičke probleme koji su se pogoršali tokom izolacije. Umesto u zatvoru, on će biti smešten u mentalnu bolnicu.

Kao motiv ubistva navodi se da je Piter bio ljut na suprugu jer mu nije posvećivala dovoljno pažnje kada je on tvrdio da ima korona virus.

Sud je u saopštenju naveo da ne postoji nijedan medicinski dokaz da je Piter bio zaražen, a da su simptomi koje je osećao verovatno povezani sa anksioznošću.

 U momentu ubistva u kući je bilo i njihovo dvoje dece koja su na sudu potvrdila da su iz sobe čula dva pucnja. Oni su takođe rekli da su pronašli oca kako doručkuje u drugoj sobi, a kada je ugledao decu rekao im je da treba da pozove Hitnu pomoć, piše Daily Mail.

- Žao mi je, ne znam šta mi je bilo, nisam želeo da je ubijem - rekao je Piter na sudu povodom ubistva njegove supruge koja je inače poreklom iz Nemačke.

Ona je u teškom stanju prevezena u bolnicu, ali je istog dana preminula. Metak koji je zadobila u predelu grudnog koša bio je koban po ženu, pokazali su rezultati obdukcije.

Sud je naknadno utvrdio da je Piter imao dozvolu za nošenje oružja, međutim iz policije navode da on prilikom prijave nikada nije naveo da ima psihičke probleme.

On je prilikom hapšenja bio veoma smiren, što je začudilo mnoge službenike.

Video: Izbegla smrt za dlaku: Vozač izgubio kontrolu nad vozilom pa zamalo ubio ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA