≫ 

Milioner (33) pao mrtav nakon lude žurke: Oženio se pre 2 meseca, udovica u šoku

Tajkun je umro u Londonu par sati nakon što je viđen u jednom ekskluzivnom noćnom klubu

  • 5
Stuttee  Vivek Chadha Foto: Facebook/Shashi Gossain

Vivek Čada (33), multimilioner iz Londona, iznenada je preminuo nakon što je viđen na žurci u jednom ekskluzivnom noćnom klubu. Čada je preminuo samo osam nedelja nakon što je oženio prelepu mladu manekenku.

Mladog tajkuna britanski mediji dovode u vezu sa visokorangiranim članovima Konzervativne stranke, poput Dejvida Kamerona i Tereze Mej. Ističu da je vodio kompaniju Nine Group, koja drži lanac hotela, poput London 02 Arena i Holiday Inn, i ulaže u nekretnine.

Čada se srušio u stanu u centru Londona u ranim jutarnjim satima u nedelju, samo nekoliko sati nakon što je primećen kako se provodi u jednom ekskluzivnom noćnom klubu, piše Daily Mail.

Mladi multimilioner se pre samo dva meseca oženio manekenkom Stuti Čada (29). Svadbeno veselje bilo je u londonskom hotelu, a slavlje je trajalo nedeljama.

Udovica je u potpunom šoku.

- Nema reči koje bi mogle da opišu ovo što se dogodilo. U šoku sam i još uvek pokušavam da shvatim šta se zbilo. Venčali smo se tek pre osam nedelja i bilo je prekrasno. Sada moram da se suočim sa tim da sam izgubila ljubav svog života. Zapanjena sam i srce mi je slomljeno - rekla je udovica za Daily Mail.

Mediji prenose da Čada nije preminuo u svom stanu, već na drugoj lokaciji, te se istražuje šta se tačno dogodilo. Prijatelji tvrde da je porodici rečeno da je preminuo od srčanog udara, ali moguće je da će biti urađena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Video: Jezivi snimak smrti muža ruske bogatašice na žurki: Ubacila je suvi led u bazen, počeo je da umire

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA