≫ 

Otkriven uzrok smrti dečaka, kraj čijeg tela su tri brata živela godinu dana: "Prizor je bio strašan"

Preživeli dečaci bili su neuhranjeni i imali su brojne povrede, te su prebačeni u bolnicu

  • 0
dečak ilustracija Foto: Pixabay/ Ilustracija

Ostaci dečaka koji su pronađeni u stanu u Teksasu, u kom su ostavljena još trojica braće da umru od gladi, pokazuju da je dečak pretučen tupim predmetom, rečeno je iz policije.

Mrtvozornik je u utorak, nakon pregleda tela dečaka, izjavio da su do smrti doveli višestruki udarci tupim predmetom. Procenjuje se da je dečak preminuo pre oko godinu dana.

Policiju je pozvao najstariji dečak (15), u nedelju.

On je rekao da u stanu živi sa još dva brata starosti sedam i 10 godina, i da njihovi roditelji ne žive sa njima već 10 meseci, prenosi Miror.

Najmlađi dečak je imao i frakture lica?

Za ubistvo dečaka tereti se Brajan Kolter (31), dok se njihova majka, Glorija Vilijams (35) tereti za povredu prava deteta nepružanjem medicinske pomoći i napuštanjem.

Preživeli dečaci bili su neuhranjeni i imali su brojne povrede, te su prebačeni u bolnicu.

Neimenovani izvor rekao je za medije da je sedmogodišnji dečak imao frakture lica, a hranu su im doturale komšije.

- Nekoliko puta sam video da ne gori svetlo i pretpostavio sam da nešto nije u redu, pošto njihovi roditelji nisu dolazili neko vreme. Jednog dana, dečak je pokucao na moja vrata i zamolio da napuni telefon - rekao je Trevor Tompson, jedan od komšija.

On je dodao da je tada uspeo da se sprijatelji sa njim i krenuo da mu daje hranu, pošto je video da mu je preko potrebna. Međutim, nije obavestio policiju jer navodno nije bio svestan koliko je situacija loša.

- Prizor je bio strašan - rekao je šef policije, Ed Gonzales.

On je dodao da su uslovi u kojima su dečaci živeli bili užasni i da je telo njihovog preminulog brata, u stanu, bilo potpuno izloženo.

- Dugo se bavim ovim poslom, ali nikada nisam video ovako nešto. Bio sam potpuno zatečen - rekao je Gonzales.

Predsednik dečje humanitarne organizacije "Children at Risk", Bob Snborn, rekao je da je pandemija samo pogoršala već tešku situaciju u kojoj se mnoga deca nalaze.

-  Teksas se uvek oslanjao na učitelje, da prepoznaju ovakve slučajeve, ali ova deca nikada nisu ni išla u školu - dodao je on.

Video: Policija upala u stan i pronašla telo devojčice: Jezivo ubistvo, žrtva nasilno ubijena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA