Ubio majku i tetku, pa mjaukao na sudu: Sudija izgubila strpljenje, otkrivena mračna tajna ubice

Nesvakidašnji prizor u sudnici u argentinskom gradu Mendozi

  • 4

Izraelac Gil Pereg, koji je uhapšen zbog ubistva majke i tetke, izbačen je iz sudnice, jer je prilikom ročišta, počeo nekontrolisano i glasno da mjauče.

Sudija Marija Laura Gvahardo je mislila da optuženi namerno vrši opstrukciju rada suda. Pokušala je upozorenjima da ga urazumi, ali je Pereg nastavio sa mjaukanjem. Gvahardova nije imala drugog izbora nego da ga udalji iz sudnice.

Utvrđeno je da Gil Pereg ima mentalnu bolest likantropiju. Radi se o umišljavanju da je životinja i u skladu s tim se oglašava. Čak tokom komunikacije sa ljudima na njih je gledao kao na dvonoge životinje.

Odlučeno je da Pereg dalji tok suđenja isprati iz izolovane prostorije.

Scenu mjaukanja u sudnici pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, Pereg se sumnjiči da je u januaru 2019. godine ubio svoje majku i tetku, a njihova tela potom zakopao na svom imanju i prekrio kamenjem. Njih dve su otputovale iz Izraela u Argentinu da vide Perega, i nestale su ubrzo po dolasku u Mendozu.

Njihov nestanak prijavio je Pereg lično i policiji je rekao da sumnja da su mu mama i tetka otišle u Čile. Potraga za nesrećnim ženama trajala je 15 dana. Obdukcija je pokazala da je majku tukao do smrti, a da je tetku upucao.

U vreme ubistva, Pereg je živeo u kući sa 37 mačaka i četiri psa.


Video: Uznemirujuće! Beloruski opozicionar pokušao da izvrši samoubistvo u krcatoj sudnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr.X

    28. oktobar 2021 | 21:50

    Pravi se lud da bi prošao nekažnjen.

  • Bhm

    28. oktobar 2021 | 22:34

    Pogled mu govori da nije lud i da se folira.Dva samara i poceo bi da laje a jos dva i progovorio bi.Folira ludilo zbog kazne a ko ga je posavetovao lose je to uradio.

  • Pera ložač

    29. oktobar 2021 | 07:22

    Koji folirant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA