≫ 

Tinejdžer ubio sestre zbog loto dobitka: Verovao da je sklopio pakt sa đavolom, osuđen je na 35 godina

Nakon ubistva, policija je otkrila da je često pretraživao sotonističke forume i bio je zagovornik krajnje desničarske ideologije

  • 0
Danyal Hussein sestre ubistvo demon Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial

Tinejdžer iz Velike Britanije, osuđen je danas na 35 godina zatvora jer je na brutalan način ubio dve sestre.

Policija je u domu Denijela Huseina (19) pronašla ručno napisani ugovor koji je on umislio da je sklopio sa Luciferom Rofokaleom u kom je obećao da će žrtvovati više žena kako bi dobio premiju na lutriji. Denijel je ugovor potpisao svojom krvlju, piše Sky News.

Mladić je zatim u junu prošle godine izbo sestre Bibau i Nikol dok su kasno uveče plesale same u parku. Izbo je Nikol 28 puta, a Bibau osam, pa je nakon toga pobegao sa mesta zločina. Tokom napada se posekao pa ga je policija uhapsila jer su ga prepoznali na snimku sa nadzornih kamera, a i izolovan je DNK sa mesta zločina.

Tinejdžer je odrastao u Londonu i od detinjstva je bio problematičan. Nastavnici su, kada je imao 15 godina, otkrili da je na školskim računarima pretraživao radikalne sardžaje, a pohađao je i vladim program za borbu protiv ekstremizma.

Nakon ubistva, policija je otkrila da je često pretraživao sotonističke forume i bio je zagovornik krajnje desničarske ideologije.

Denijel je u "ugovoru s demonom" obećao da će "svakih šest meseci izvesti najmanje šest žrtvovanja" i da će "žrtvovati samo žene". Zauzvrat je tražio glavni goditak na lutriji. Narednih deset dana nakon ubistva potrošio je oko 200 evra na loto listiće.

Video: Haos u sudnici: Ubio majku i tetku, pa mjaukao iz sveg glasa, sudinica britko odreagovala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA