Hteo da učini dobro delo: Poginuo spasavajući samoubicu u moskovskom metrou

I policija i bezbednosne službe moskovskog metroa traže preživelog

  • 1
Moskva, metro, moskovski metro Foto: Pixabay

Jedan muškarac poginuo je na stanici moskovskog metroa u subotu tokom spasavanja drugog muškarca koji je hteo da skoči pred voz. Samoubica u pokušaju je preživeo, ali je pobegao sa lica mesta i policija ga trenutno traži, navodi RT.

Tragedija se desila na stanici Škodnjenskaja u severozapadnom delu Moskve. Video sa nadzorne kamere prikazuje muškarca koji žuri ka ivici platforme u očiglednom pokušaju da skoči pred voz koji dolazi. Potom se vidi drugi muškarac kako skače na potencijalnog skakača i grabi ga u pokušaju da ga spreči. Obojica potom padaju na šine pravo pred nadolazeći voz. Zahvaljujući budnosti mašinovođe, potencijalni samoubica je preživeo, ali ne i njegov spasilac, koji je poginuo u incidentu. Preživeli je potom pobegao sa mesta nesreće.

Razlozi zbog kojih je planirao da skoči pre voz ostaju nepoznati. Ali, sud će odlučiti da li je to uradio namerno, navela je Moskovska transportna služba, a ako se ispostavi da je bilo s namerom biće izveden pred lice pravde jer su njegovi postupci rezultirali smrću druge osobe. Mašinovođa, posle svega, ima "psihološke traume".

I policija i bezbednosne službe moskovskog metroa traže preživelog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Narod

    14. novembar 2021 | 11:00

    Lepo rekao moj pokojni deda : dok drugom ne ucinis dobro , neces sebi zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA