Devojčica (11) jedina preživela pad aviona: Otac je zagrlio i ublažio pad

U avionskoj nesreći poginulo je četvoro ljudi, a Lejnina majka Kristina veruje da je njen suprug "zgrabio svoju ćerku da je zaštiti"

  • 1
Laney Perdue

Foto: Dana Bensinger/GoFundMe

Jedanaestogodišnja devojčica, Lejni Perdu, je jedna preživela pad aviona koji se dogodio u subotu, oko 13.30 časova, kod jezera Mičigen, u Americi, zahvaljujući svom tati koji ju je zagrlio i poginuo ublaživši joj pad.

U avionskoj nesreći poginulo je četvoro ljudi, a Lejnina majka Kristina veruje da je njen suprug "zgrabio svoju ćerku da je zaštiti".

 

Devojčica je nekim čudom preživela zahvaljujući svom tati, Majku, koju ju je zagrlio u pokušaju da je zaštiti od udara, prenosi Miror.

Spasilačke službe brzo su stigle na mesto nesreće, gde su zatekli Lejni i još jednog čoveka u veoma teškom stanju. Nažalost muškarac nije preživeo.

- Slomljeni smo zbog gubitka. Sigurna sam da je Majk zagrlio Lejni da je zaštiti - rekla je kristina, koja je ostala samohrana majka četvoro dece.

 

Devojčica je u bolnici i čekaju je hitne operacije zbog teških povreda koje je zadobila u nesreći, rekao je Rajan Vojan, porodični prijatelj, ali se veruje da će preživeti.

U tragičnoj nesreći život su izgubili i Kejt Les (35) i Adam Kendal (37), par koji je prevozio svoja dva psa do veterinara. Ni životinje nisu preživele pad.

Pilot još uvek nije identifikovan, a pokrenuta je i istraga kako bi se ustanovio uzrok pada aviona.

Video: Avion urušen u param-parčad, petoro nastradalo: Pojavio se snimak sa mesta jezive nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA