≫ 

Otac priznao da je izbo i bacio decu kroz prozor u Stokholmu, jedno umrlo: Nedavno ostao bez posla?

Osumnjičeni za ubistvo i pokušaj ubistva navodno je nedavno ostao bez posla

  • 0
Stokholm Švedska deca zgrada ubistvo Foto: Tanjug/AP

Otac (45), osumnjičen da je izbo i bacio dvoje dece kroz prozor višespratnice u Stokholmu, uhapšen je, dok je majka puštena na slobodu. Jedno dete je umrlo, a drugo sa teškim povredama prebačeno u bolnicu.

Otac je u sudnicu odveden u bolničkoj odeći i sa peškirom preko glave. Sedeo je u tišini sa rukama preko lica, dok je tužilac predstavljao optužbe.

Prema njegovom advokatu, Malinu Radstromu, muškarac je priznao da je izbo decu i izazvao pad sa velike visine, preneo je švedski Expressen.

Međutim, on trenutno nije zvanično priznao nijedan zločin. Otac ostaje u pritvoru, a optužnica treba da bude podignuta do 15. decembra.

- Okružni sud ga je uhapsio zbog sumnje za ubistvo i pokušaj ubistva - kaže tužilac Marija Franzen.

Do incidenta je došlo u nedelju uveče, kada je dvoje teško povređene dece (oboje ispod 10 godina), pronađeno ispred zgrade u zapadnom Stokholmu. Jedno dete je preminulo, dok se drugo i dalje nalazi u bolnici sa teškim povredama. Prema pisanju medija, preminulo je mlađe dete.

Stokholm Švedska deca zgrada ubistvo Foto: Tanjug/AP

Otac je navodno izbo decu dok su ležala u svojim krevetima, a onda ih bacio kroz prozor stana. Nakon toga je izbo samog sebe.

On je uhapšen ubrzo nakon toga i otada se nalazi u pritvoru. Žena, za koju mediji prenose da je njihova majka, takođe je uhapšena ali je kasnije puštena. Međutim, ona je i dalje osumnjičena u ovom slučaju, dodaju mediji.

Užasan zločin šokirao je mnoge u susedstvu. Neki od komšija sa kojima je Expressen razgovarao rekli su da su oca doživljavali kao prijatnog, dok su drugi istakli da su čuli misteriozne zvukove iz stana.

Kako su rekli, bilo je puno haosa i buke u stanu od prošlog leta, a upućene su i žalbe stanodavcu.

Otac ranije nije bio osuđivan, a navodno je nedavno ostao bez posla, preneo je Aftonbladet.

Video: Pijani otac hteo da baci bebu kroz prozor, tada se na fasadu popeo policajac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA