Turistu napao krokodil dok je pravio selfi: Mislio da je lutka, zadobio teške povrede

Porodica je podnela tužbu protiv zabavnog parka jer nisu na adekvatan način upozorili na krokodila

  • 0
Aligator Krokodil Foto: Profimedia/Alamy/McPhoto/Trunk

U zabavnom parku na Filipinima turistu je napao krokodil dok je pokušavao da napravi selfi. Čovek je mislio da je u pitanju imitacija i da je životinja od plastike, međutim, on je bio stvaran.

Nemijas Čipada proslavio je 68. rođendan sa porodicom u zabavnom parku Amia Vju.  Tokom posete parku, njemu je u jednom trenutku pažnju privukao krokodil u vodi, za kog je mislio da je imitacija. On se popeo i stavio u krokodilova usta svoju ruku, a zatim uzeo telefon i napravio selfi.

U tom trenutku reptil je ugrizao Čipadu za levu ruku, a zatim da povukao sa sobom u vodu, na očigled cele porodice.

On je jedva uspeo da se oslobodi i pobegne, a tom prilikom zadobio je teške povrede i odmah je prebačen u lokalnu bolnicu.

Zadobio je nekoliko preloma i osam dubokih rana na rukama i nogama., prenosi Bild.

Porodica je podnela tužbu protiv zabavnog parka jer nisu na adekvatan način upozorili na krokodila. Rukovodstvo ove optužbe odlučno negira, ali su pristali da pokriju troškove njegovog lečenja.

- Poričemo da smo postupili nemarno. Porodica je rekla da je mislila da je u pitanju veštački krokodil, ali ovo područje je zatvoreno. Postoje znakovi upozorenja i naši vodiči to stalno napominju - rekao je jedan član rukovodstva zabavnog parka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA