≫ 

Ubila trudnicu i ukrala joj bebu iz stomaka, pa se pravila da je njena: Osuđena na skoro 60 godina

Žrtva i optužena su se poznavale

  • 5
Flavia Godinho Mafra Foto: Instagram/flavia_goodinho

Brazilski sud osudio je mladu ženu na skoro 60 godina zatvora zbog ubistva trudnice, čiji je stomak isekla i izvadila bebu iz njega.

Sud u gradu Tižukas u brazilskoj državi Santa Katarina osudio je Rozaldu Mariju Grim (26) na 56 godina i 10 meseci zatvora, prenosi Mirror.

Ona je navodno namamila ženu, za koju su tužioci rekli da ju je poznavala, a onda ju je udarila ciglom pre nego što je počinila neopisivi zločin.

Do zločina je došlo 27. avgusta prošle godine, a optužena je otad bila u pritvoru.

Tokom suđenja Grim je rekla da je planirala zločin i istraživala kako da ukloni nerođeno dete iz majčine utrobe.

Takođe je rekla kako je istraživala kako da glumi simptome trudnoće.

Prema njenim rečima, namamila je žrtvu na napušteno mesto gde se pravila grnčarija, a tamo ju je ciglom udarila u glavu.

Prema istražiteljima, učiteljica Flavija Godino Mafra (24), koja je bila u 36. nedelji trudnoće, umrla je nakon što je nekoliko puta ciglom udarena u glavu.

flavia

Njen stomak je presečen nožem, a njeno nerođeno dete je izvađeno iz materice pre nego što je njeno telo sakriveno u peći. Prema obdukciji, umrla je od krvarenja.

Tužilac je rekao da su se optužena i žrtva poznavale.

Nakon zločina, počinilac je sa svojim partnerom, koji je verovao da je u to vreme bila trudna i da se tek porodila, otišao u bolnicu u Kanelinji.

Tamo je rekla osoblju da se upravo porodila na ulici.

Međutim, bolničko osoblje je posumnjalo u to i pozvalo je policiju.

Njen partner je u početku bio osumnjičen za saučesništvo. Međutim, pušten je iz zatvora prošle godine, a ove je oslobođen.

Očekuje se da advokati osuđene podnesu žalbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • An

    27. novembar 2021 | 07:38

    Pa da su tako visoke kazne kod nas, ne bi se okurazili tek tako na ubijanje. Kod nas zivot mnogo malo vredi. Neko zgazi coveka, ceka ko zna koliko na slobodi odsluzenje kazne od 8 godina, pa kad dodje na red, zbog lepog ponasanja ga pususte posle 6. Meni licno se vise svidja kaznjavanje kako ti rece, kao za kornjace.

  • Margit

    27. novembar 2021 | 11:50

    Pre mozda 45 godina ne secam se tacno ali dogadjaj se slican dogodio u okolini Zenice gde je Sefka ubila trudnicu kod nekog potoka rasporila stomak uzela bebu. Bila je u zatvoru, izasla iz zatvora, promenila indetitet i mislim da zivi negde u Vojvodini. Takvi slučajevi se nazalost desavaju.

  • zemo

    27. novembar 2021 | 06:22

    Kod vas su robije kao za kornjače mislite da će osoba živeti 300 godina pa joj date 60 godina robije gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA