≫ 

Ruski policajci uhapsili kanibala? Ovo je verovatno najužasnija priča godine

Leš je navodno bio obezglavljen, a ispao je iz auta navodnog kanibala * "Da li bi opet to uradio?", osumnjičeni odgovara: "Je l' imate?"

  • 0
Yegor Komarov kanibal Jegor Komarov, Foto: Police

Navodni ruski kanibal i još dvojica muškaraca uhapšeni su pošto je policija na mestu saobraćajne nesreće otkrila obezglavljeno telo. Telo je ispalo iz gepeka "micubišija" kada je vozilo udarilo u ogradu na auto-putu u lenjingradskoj oblasti prošle nedelje. Kada je policija stigla na lice mesta otkrila je leš sa višestrukim ubodnim ranama na zemlji, krv i ašov u autu, navodi Daily beast. Vest o nesreći i ubistvu prenela je i agencija Tass, ali bez navoda o tome da je u pitanju kanibalizam.

Dvojica među uhapšenima su navodno u stanju pijanstva ubili muškarca i potom zapalili garažu u kojoj se ubistvo desilo.

Na saslušanju je jedan od uhapšenih, Jegor Komarov (23) navodno priznao da je kanibal. Video iz suda našao se na društvenim mrežama i u njemu se vidi kako mladić, obrijane glave, kaže: "Gricnuo sam, samo da probam". Osoba koja ga ispituje pita ga: "Da li bi opet to uradio?", dok Komarov odgovara: "Je l' imate?"

Ubijeni je Arkad Kazjanin (50), Jermenin i stanovnik Sankt Piterburga. Komarov je priznao ubistvo, a sud ima vremena do 20. januara naredne godine da formalno optuži Komarova.

U video snimku Komarov je priznao da je ranije ubio i navodno pojeo jednu osobu "bez ikakvog razloga", samo da bi video kakvog je ukusa misleći, prenose mediji, na leš brokera (38) koji je pronađen sa višestrukim ubodnim ranama u plastičnoj cevi u selu Sosnovka u lenjingradskoj oblasti prošlog septembra.

Komarov je ispričao da je navodno "lovio" žrtve u lokalnom parku gde nema nadzornih kamera.

Tokom saslušanja, kada je policajac Komarovu skidao "lisice", ovaj je zavapio: "Šta to radite, mogu da vas izgrizem na smrt!".

Video: Crni delfin uči kanibale i ubice da budu dobri i vole Rusiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA