≫ 

Političarka dobila trudove, pa sela na bicikl, otišla u bolnicu i porodila se!

Ona je i 2018. godine otišla biciklom do bolnice kako vi na svet donela svoje prvo dete

  • 0
Džuli En Dženter, poslanica, Novi Zeland, porođaj, bicikl

Foto: Facebook/Julie Anne Genter MP

Novozelandska poslanica Džuli En Dženter sela je u nedelju rano na bicikl i uputila se u bolnicu. Već je imala trudove i porodila se sat kasnije.

"Velike vesti!" političarka Zelenih objavila je na svojoj Fejsbuk stranici nekoliko sati kasnije.

"Jutros u 3.04 dočekali smo najnovijeg člana naše porodice. Iskreno, nisam planirala da vozim bicikl, ali se to na kraju dogodilo", napisala je.

Ta ostrvska država sa pet miliona stanovnika već ima reputaciju prizemnih političara. Premijerka Džasinda Ardern je uzela porodiljsko odsustvo dok je bila na funkciji i dovela svoje tromesečno dete na sastanak Ujedinjenih nacija dok je još dojila, piše Rojters.

"Moje kontrakcije nisu bile tako loše kada smo dva sata posle ponoći krenuli u bolnicu. Iako su bile u razmaku od dva do tri minuta, pojačale su se do trenutka kada sam stigla do bolnice 10 minuta kasnije", napisala je Dženter.

"Zapanjujuće, sada imamo zdravu, srećnu bebu koja spava, kao i njen tata", napisala je Dženter, koja ima dvojno državljanstvo SAD i Novog Zelanda jer je rođena u Minesoti, a na Novi Zeland se preselila 2006. godine.

Kako navode lokalni mediji, Dženter je portparolka svoje stranke za pitanja transporta, a na njenom Fejsbuk profilu piše "volim svoj bicikl". Ona je i 2018. godine otišla biciklom do bolnice kako bi na svet donela svoje prvo dete.

Video: Strogi editorijal Ane Grozdanović za Telegraf: Ona je članica Socijalističke partije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA