≫ 

Nataša 40 godina traži sestru koja je nestala na drugi rođendan: "Pomozite da je vratimo kući"

Jednoj ženi je 2019. godine izrečena zatvorska kazna jer se na društvenim mrežama lažno predstavljala kao Katris, a zatim je Nataši slala poruke.

  • 0
Katrice Lee, nestala

Foto: Profimedia/MIKE WALKER/Alamy

Porodica Katris Li, koja je nestala u supermarketu pre 40 godina moli sve koji imaju bilo kakve informacije o njoj da im pomognu da je konačno pronađu. 

Devojčica je nestala na svoj drugi rođendan 28. novembra 1981. godine dok je bila u kupovini u blizini nemačke vojne baze u kojoj je služio njen otac Ričard.

Od tada joj se gubi svaki trag, a veliki broj žalbi koje je porodica poslala nisu pomogle.

Njena starija sestra Nataša Volker (47) sada je pozvala sve koji možda imaju informaciej o njenom nestanku da se jave.

- Neko zna odgovor na pitanje gde se ona nalazi, tim odgovorom spasio bi nas ovog bola. Život bez sestre i brata je najteža stvar na svetu. Nikada nisam verovala da ću za 40 godina i dalje da je tražim, da ću čekati vesti o njoj i odgovore na sva pitanja - rekal je Nataša.

Ona je dodala da se svakoga dana pita da li je njena sestra živa i zdrava i da li joj se dogodilo nešto strašno.

- Sve što možemo da uradimo je da živimo u nadi da će neko ko ovo čita javiti i reći nešto o njoj - kaže ona.

Nestala u supermarketu

 

Njena sestra je kobnog dana bila u kupovini sa mamom i tetkom. Njena majka je medijima ispričala da se na kasi setila da je zaboravila čips za njenu rođendansku proslavu, ali da kada se vratila devojčice više nije bilo. Tetka je rekla da je videla Katris kako trči, ali da nije krenula za njom jer je pomislila da je sa svojom majkom.

Otac Ričard je rekao da je policija u početku mislila da je devojčica upala u obližnju reku, ali je on rekao da ne veruje da se njegovoj ćerki to dogodilo.

Katrice Lee, nestala

Foto: Profimedia/Ken McKay/ITV

- Verujem da je oteta i da je negde tamo još uvek živa. Neko ju je zgrabio i rekao da krene sa njim da potraži mamu i tatu kako bi je smirio, a onda je kidnapovao. Ona ne zna ko je ona zapravo, ali neko tamo sigurno zna. Nećemo se smiriti dok je ne pronađemo - rekao je Ričard.

Govoreći na godišnjicu njenog nestanka i njen 42 rođendan, Nataša je zamolila sve da joj pomognu da njenu sestru vrate kući, prenosi Metro.

- Katris ako ovo čitaš znaj da te svi solimo - rekla je Nataša.

Deo obale na kojoj je Katris navodno poslednji put viđena vrđena su iskopavanja, ali nikada niejdan trag nije pronađen.

Jednoj ženi je 2019. godine izrečena zatvorska kazna jer se na društvenim mrežama lažno predstavljala kao Katris, a zatim je Nataši slala poruke.

Pre 40 godina policija je uhapsila jednog muškarca zbog sumnje da je umešan u otmicu devojčice, ali je on ubrzo pušten jer nije bilo dokaza protiv njega.

Katris je poslednji put viđena u plavom kaputu sa kapuljačom sa zelenim krznom u zeleno-plavoj haljini, u crvenim papučama i beloj bluzi sa plavom kragnom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA