≫ 

Porodica sa Balkana stradala u požaru u Barseloni: Komšije čule svađu uoči tragedije

Vatrogasci su iz zapaljenog objekta izneli četiri tela, dok su još četiri osobe koje su živele u lokalu uspele da pobegnu

  • 0
Barselona, požar, stradala deca Foto: Tanjug/AP

U požaru koji je izbio u napuštenoj zgradi u Barseloni poginule su četiri osobe uključujući dvoje dece, uzrasta godinu i tri godine.

Svi nastradali su članovi jedne porodice koja se, kako navode mediji, nezakonito uselila na jedan sprat zgrade nekadašnje banke.

U istom objektu sa stradalima živele su još četiri osobe, koje su uspele da pobegnu u hodnik, nakon čega su ih vatrogasci spasli iz požara.

Mediji navode da su u pitanju državljani Rumunije.

Požar je izbio oko šest sati jutros. Iako su vatrogasci brzo stigli na lice mesta, za nesrećnu porodicu nije bilo spasa. Nakon što su lokalizovali požar, u objektu su pronašli njihova beživotna tela.

Komšije tvrde da se nekih dva sata pre izbijanja požara čula svađa iz prostorija bivše banke, ali za sada nema dokaza da je požar podmetnut. U toku je istraga koja bi trebalo da rasvetli sve detalje ove tragedije.

Video: Izgorela improvizovana kovid bolnica u Tetovu, 14 stradalih u požaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA