≫ 

Voljeni dostavljač pice poginuo na radnom mestu nakon 30 godina obavljanja tog posla

On je proglašen mrtvi uprkos naporima medicinskih radnika da ga reanimiraju

  • 1

Četrdesetpetogodišnji dostavljač pice, koji je taj posao radio decenijama, tragično je poginuo na radnom mestu, kada se na njena obrušila terasa jedne kuće u Indijani.

Policija u Konersvilu utvrdila je da je u pitanju Vilijam Filds, dostavljač za restoran Pica king, koji je živeo u tom gradu.

Vanda Rid, zaposlena u istom restoranu rekla je da je Filds bio na tom radnom mestu skoro 30 godina i da su ga mušterije veoma cenile.

- Neki od njih bi pitali ko je dostavljač u tom momentu. Kada bih im rekla da je Vilijam... U stvari, mi smo ga zvali Bili.... Oni bi odgovorili da mu samo kažem da pokuca i uđe i on bi samo ušao kod nekog u kuću - objašnjava Vanda.

Kako je objasnila, kada je čula da se na njega obrušio deo kuće, milion misli prošlo joj je kroz glavu. Ona je rekla da nije mogla da veruje šta se dogodilo i da ne može da zamisli koliko je teško njegovoj deci.

Kobna nesreća dogodila se u subotu uveče, kada je Filds dostavljao picu u kuću u Konersvilu, navedeno je u saopštenju policije.

Zvaničnici su rekli da je Hitna pomoć pozvana oko 23.30, nakon što je policiji stigla dojava o osobi koja je povređena i u nesvesti.

Kada su došli, muškarac koji je kasnije identifikovan kao Filds se nije pomerao. On je propao kroz trem koji se obrušio i bio je prikovan u ruševinama.

Vatrogasna jedinica brzo je izvukla Vilijama iz ruševina, a potom su ga reanimirali i prevezli u bolnicu.

Nažalost, uprkos njihovim naporima, iz policije su rekli da je FIlds u bolnici proglašen mrtvim.

Video: Dostavljač hrane pozvonio mušteriji na vrata. Kad je video ko mu je otvorio, umalo mu srce nije stalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • inace

    1. decembar 2021 | 07:36

    ovaj konersvil je u indijani a ima ih jos tri znaci cetiri u cetiri razlicite drzave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA