≫ 

Nevakcinisana majka umrla 6 meseci nakon porođaja, stranci se udružili da joj ispune želju

Prva donacija koju su dobili došla je od žene koja se zove isto kao preminula majka

  • 2
Megan Richards

Foto: Facebook/Megan Gallagher Richards

Stranci doniraju majčino mleko dečaku iz Misurija čija je nevakcinisana majka umrla od komplikacija izazvanih korona virusom nekoliko meseci nakon njegovog rođenja.

Megan Ričards (32) umrla je prošlog meseca i ostavila iza sebe šestoro dece, uključujući petomesečnog sina Majlsa, kog je planirala da doji do prvog rođendana.

- To je jedna od stvari koju je najviše želela za bebu, bilo joj je važno, pa je i meni - rekao je njen muž Majkl Ričards za Good Morning America.

Rekao je da je, dok je bila bolesna i pokušavao da je natera da ostane u krevetu, probao da je ubedi da prekine sa ispumpavanjem mleka, ali je ona odbila.

Srceparajuću porodičnu priču podelio je sa lokalnom stanicom, rekavši da je Megan napravila zalihe mleka, ali da im to nije dovoljno.

Zamolio je svakog ko može da mu pomogne, da se obrati njegovoj svastiki Britani, koja vodi akciju donacije majčinog mleka, prenosi Daily mail.

Do sada porodica je primila oko 11 litara mleka i zamrzivač za skladištenje. Procenjuju da će im biti potrebno oko 295 litara mleka do dečakovog prvog rođendana u julu.

Britani je rekla da je dobila oko 300 mejlova žena koje žele da doniraju mleko u čast preminule majke.

- Prva donacija koju smo dobili došla je od žene koja se zove Megan. Divno je znati da i druge majke brinu, da žele da ispune želju mojoj sestri - rekla je Britani.

Majkl i Megan je trebalo da proslave drugu godišnjicu braka 30. novembra. Zajedno su išli u školu i ponovo se spojili pre šest godina putem Fejsbuka.

Megan ima petoro biološke dece, dok njen suprug ima i sina iz prethodne veze.

Najstarije od šestoro dece ima 13 godina.

Svi su oboleli od korone sredinom novembra, ali je većina imala blage simptome. Megan, koja nije bila vakcinisana, odvedena je u bolnicu 14. novembra nakon što ju je Majkl našao bez svesti na podu.

Stanje joj se pogoršalo i umrla je sledećeg dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA